Silivri Facebook
banner88

''Alptekin'in Gidişi Demokrat Parti'ye Birşey Kaybettirmez''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Alptekin(Pamuk)’in, CHP saflarına katılmasında eşinin etkisi olduğunu ifade eden Gürses, gidişinin DP’ye bir şey kaybettirmeyeceği gibi, gittiği yere de bir şey kazandırmayacağının altını çizdi.
 
Eşinin etkili olduğunu tahmin ediyorum
Ben kararına saygı duyarım. Zaten eşi de CHP üyesidir. Benim tahminime göre eşinden dolayı CHP’ye geçtiğini düşünüyorum. Eşinin de DP’den bir şey olmayacağı yönündeki telkinlerinin etkili olduğu kanısındayım. Kendileriyle kişisel hiçbir sorunumuz yok. Aksine çok iyi görüşürüz ve arkadaşız.Bundan 15-20 gün önce kendisi beni aradı ve görüştük. “Geçmişte ne olduysa oldu. Ben sizi onaylıyorum ve takdir ediyorum” dedi.
 
Ayrıca bizimle beraber olduğunu o görüşmede kendisi bana ifade etti. Biz de önümüzde bir kurultay olduğunu ve eski bir partili olarak kendisiyle çalışmak istediğimizi, ihtiyacımız olduğunu söyledik. Kendiside bu düşüncemize onay vererek tamam dedi. Yıllardır DP’de olduğunu ve bir yere gitmeyeceğini söyledi. Kurultayda da beraber hareket ederiz şeklinde söylemlerde bulundu. Hatta konuşmak üzere şu anda işletmekte olduğu mekana bizleri davet etti.
 
Ayrıca eşinin CHP’de olmasının bir öneminin olmadığını, partisinden asla kopmayacağını da söyleyen kendisiydi. Benim kendisiyle zaten bir sorunum yok. Sadece birkaç arkadaş seçim çalışmalarına katılmadığı için kendisini istemediler. Fakat tüm bu olumsuzluklar da tatlıya bağlanmıştı. endisinin CHP’ye geçtiğini de ilk defa sizlerden duyuyorum ve gerçekten çok şaşırdım.
 
Ne DP bir şey kaybeder, ne CHP bir şey kazanır.
Biz kurultayda kendisiyle de görüşerek tek liste girmeyi planlıyorduk. Kendisi çok geniş çevresi olan, yıllardır partiye hizmet etmiş, hatta benim memuriyetimi göz önüne alacak olursak benden de eski bir partilimizdir. Almış olduğu bu karar karşısında üzüldüğümü söyleyebilirim. Kendisi CHP’ye gitse dahi, gönlünün bizimle olduğunu düşünüyorum. CHP’den birkaç arkadaşın gelmesi sonucu bir huzursuzluk yaşanmıştı. Hatta gelen bayanlardan biriyle hiç anlaşamadı. Şimdi kendisinin aynı pozisyonda CHP’de nasıl çalışacağını, nasıl particilik yapacağını merak ediyorum ve anlamakta zorluk çekiyorum. Sayın Alptekin’in CHP’ye gitmesi ne bize bir şey kaybettirir, ne de onlara bir şey kazandırır.
 
Tolga EMEK
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol