Silivri Facebook
banner88

ADD SİLİVRİ ŞUBESİ JEST ÜSTÜNE JEST YAPIYOR...

ADD Silivri Şubesi gerçekleştirdiği hayır organizasyonuna bir yenisini daha ekledi. Yürüyüşler, Soma'daki aileye yardım derken bir de dar gelirli ailelerin çocuklarını sünnet ettirdi.

 

16 çocuğu sünnet ettiren ADD Silivri yetkilileri çocukların ve ailelerin sevinçlerine de ortak oldular. Dar gelirli ailelerin çocuklarını sünnet ettiren, mevlitlerini okutan ADD Silivri yetkilileri şölene gelen misafirler tarafından da takdir edildi. Şölende Yerel Basın Mensuplarına teşekkür belgesi, sponsorlara ise plaket verildi. Organizasyonda büyük pay sahibi olan Özkan Kandemir sünnet şölenine gelen misafirler ile tek tek ilgilendi.

 

Sünnet Şöleninde sahne alan Sinem Senna, Canan Şimşek ve İbrahim Orçin herkesi şarkıları ile coşturdu. ADD Sİlivri'nin Sünnet Şölenine ADD Sİlivri Başkanı Süleyman Yalçıntraş, ADD Silivri Yöneticileri, Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Has, AK Parti Silivri İlçe Yönetimi, CHP Silivri İlçe Yönetimi, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın eşi Esma Işıklar, DP Sİlivri İlçe Başkanı Halide Avlu, SİBESO Silivri Başkanı Nuray Koçer, Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, Silivri Yeni Sanayi Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçı, Kavaklıspor Başkanı Celil Kares ve misafirler katıldı. 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol