Silivri Facebook
banner88

METİN KARAKAŞ İLE ÖZEL RÖPORTAJ...

METİN KARAKAŞ İLE ÖZEL RÖPORTAJ…

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ile özel bir röportaj yaptık… Ülke geneli, Silivri Siyaseti ve güncel olaylara ait değerlendirmeler yaptığımız çok samimi bir ortamda geçen görüşmemizde, işte! Aldığımız cevaplar…

C. DAVUTOĞLU: Sayın Karakaş, Taksim Gezi Parkı direnişi ile ilgili düşüncelerinizi alabilir miyiz?

M. KARAKAŞ : Okul zamanlarında katıldığım bir çok sivil toplum yürüyüşleri ve gösterileri oldu… Halkın demokratik tepkileri benim de hoşuma gider. Daha sonra araya karışan aşırı uçlar oldu, onları asla tasvip etmeyiz… Bir süre sonra her şey durulur.

C. DAVUTOĞLU: Silivri destek yürüyüşünü nasıl buldunuz?

M. KARAKAŞ : Yürüyüşten önce onları çiçeklerle karşılarız demiştim, öyle de oldu… Gençlik kollarımız çiçek verdi, çiçeği alan gençler atmayıp ellerinde taşıdılar, tabi çok memnun oldum… Yürüyüş için Silivri dışından bazı gurupların geleceği twitter da yazılmaya başladığında tedbir alınmasını istedik, çok şükür böyle bir durum olmadı… Ancak Nazım gecesinde AK Parti aracımıza uygunsuz yazılar yazıldı… Emniyet mobese kameralarını incelemeye aldı, yazanlar yakalanacak.. Yine o gece Ömer Çetin sahneye çıkarak halkı galeyana getirmeye çalıştı. Devlet memuru olduğu için Silivri Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduk. Silivri Kaymakamlığı’na da soruşturma açılması için dilekçe verdik. CHP İlçe Başkanı Tuğlu ile de konuyu paylaştım. Bir de Atatürk Meydanı’nda kurulan sahneye, yakışıksız yazılar yazılmış… Hemen belediye başkanı ile görüştüm ve on dakikada yazıyı kaldırttı. Bunun için de mobese kameraları inceleniyor.

C. DAVUTOĞLU: Biraz da Silivri siyasetinden bahsedelim… Bazı AK Partili aday adayları kendi adlarına anket yaptırıyor. Siz de anket yaptıracak mısınız?

M. KARAKAŞ : Eylül ayından sonra düşünüyorum… Bir fikir edinmek ve halkın düşüncelerini almak her zaman çok faydalıdır. Bunları görür değerlendiririz. Bizleri de değerlendirirler. AK Parti ilçe toplantılarında arkadaşlarıma şunu söylüyorum; “elbette aday adayı olabilirsiniz, ama aday olamazsanız meclis üyesi oluruz gibi düşünmeyin yani aday adayı olduktan sonra meclis üyesi olurum demek sağlıklı olmaz”

C. DAVUTOĞLU: Teşkilat içinde kimin aday olacağı ağırlık kazanıyor?

M. KARAKAŞ: Henüz çok erken, AK Parti’de bunlar konuşulabilir ama kim aday olursa onun etrafında birleşilerek Silivri’ye yaptığımız hizmetler büyüyerek devam eder… Silivri halkının, hizmet noktasında bir belediye başkanı gibi yanlarında oluyoruz. Silivri Belediye Başkanı AK Partili olduğunda bu hizmetlerimiz katlanarak devam edecek.

C. DAVUTOĞLU: Son sorum ile son noktayı koyalım… Silivri Belediye Başkan Adayı olacak mısınız?

M. KARAKAŞ: Şunu açık yüreklilikle ifade edeyim “KAZANAMAYACAĞIM HİÇ BİR SEÇİME GİRMEM”

C. DAVUTOĞLU: Cevap çok net olmadı ama biz mesajı aldık… Teşekkür ederiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol