Silivri Facebook

Celaliyeli iki gençten biri yoğunbakımdan çıktı, diğeri halen yoğun bakımda
 
Öztürk Silivri Onur Hastanesinde tedavi altına alınırken, Öner'in yoğun bakımda olduğu bildirildi
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Geçtiğimiz Pazar gecesi E-5 karayolu, Selimpaşa Sporkent  sitesi önünde yaşanan kaza az kalsın iki gencin hayatına maloluyordu. Silivri’den Celaliye’de ki evlerine gitmekte olan ve Mehmet Öztürk yönetiminde bulunan 34 UG 0811 plakalı  Renault Europa marka otomobil, Öztürk’ün yakınlarının verdiği bilgiye göre seyir halindeyken arkadan gelip çarpan ve kaçan bir aracın sebep olduğu kazada  en az 10 takla attığı ve 30 metre ileride bariyerlere vurarak durduğu öğrenildi.
 
E-5 Trafiğinin kısa süreli de olsa kapanmasına sebep olan kazada aracın sürücüsü Mehmet Öztürk Silivri Onur Hastanesine, yanındaki arkadaşı Okan Öner ise Silivri Millet hastanesine kaldırıldığı belirtildi. Öztürk’ün  başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı darbeler  olduğu ancak durumunun ciddiyetinin yaşamsal boyutta olmadığı belirtilirken, Silivri Millet  Hastanesi’nde tedavi altına alınan Okan Öner’in yoğun bakımda olduğu belirtildi.
 
Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Namık Öndeş, köylüsü olan gençleri durumlarını öğrenmek üzere 00.30 sularında önce Onur Hastanesine ardından da Millet hastanesine geçerek yaralı gençler hakkında bilgi alarak ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol