Silivri Facebook

FLAŞ HABER: Silivri Birlik Otobüsleri Kaza Yaptı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Feci kaza nedeni ile  Silivri- İstanbul güzergahında Mimarsinan Çimentaş Fabrikası önünde E-5 yaklaşık 1 saat tek yönlü olarak trafik aksadı.
 
E-5 Karayolu'nun Mimarsinan mevkiin de, Yenibosna-Silivri hattında yolcu taşıyan Tamer Nalçakan'ın kullandığı 34 ZNG 77 ve Metin Akpak'ın kullandığı 34 ZNG 76 minibüsler ile aynı yönde seyreden Taner Evirgen yönetimindeki 34 UP 5836 plakalı otomobil ile  çarpıştı. Kaza sonrası iki  bir otobüs e-5 İstanbul istikametinde yolun ortasında devrilerek durabilirken, diğer otobüs ise E-5 ten çıkarak yan yola devrildi. Taner Evirgen’in kullandığı panelvan  minibüs takla atarak önce yan yola oradan da yol kenarında bulunan bir evin bahçesine uçtu.
 
ÜÇÜ AĞIR, 24 YARALI VAR
Silivri arası yolcu taşımacılığı yapan Silivri Birlik’e ait iki yolcu otobüsünün kaza yapması sonucu 3’ü ağır olmak üzere çok sayıda yolcu yaralandı.Metin Akpak ve Tamer Nalçakan adlı şoförlerin yönetimindeki iki yolcu otobüsünün Çimentaş Fabrikası’nın bulunduğu bölgede ve Mimar Sinan Köprüsü’ne 20-25 mt kala yol açtıkları kaza sonrasında Silivri Birlik firmasına ait iki araç hurdaya dönerken, Taner Evirgen idaresindeki araç ise yoldan çıkarak yan taraftaki evin bahçesine düşerek parçalandı.
 
Kaza sonrasında  yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldılar.3 yaralı durumları ağır olduğu için İstanbul Cerrah Paşa Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilirken, diğer yaralılar Kolon Hastanesi, Büyükçekmece Devlet Hastanesi, Avcılar Anadolu Hastanesi ve Silivri Onur Hastanesine sevk oldular.3 yaşındaki bir çocuğun iki bacağının birden koptuğu,annesinin beyin travması geçirdiği,babasının ise ağır yaralı olduğu edinilen bilgiler arasında.
 
YOLCU KAPMA YARIŞI MI?
Görgü tanıkları kazanın yolcu kapma yarışından meydana geldiğini iddiaS ederlerken, Silivri Birlik’e yönelik şikayetlerini tekrar dile getirdiler.Bilindiği üzere daha önce de Silivri birlik otobüslerinin aşırı sürat yapması ve yolcu kapma yarışlarından dolayı yarattıkları tehlikeli durumlar nedeniyle vatandaş tepkiliydi.Sürekli olarak vatandaşın şikayetine maruz kalan Silivri Birlik,sonunda “muradınıza erdiniz mi? “dedirten türden bir  kaza ile gündeme gelmeyi başardılar. 
 
Tolga EMEK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol