Silivri Facebook
banner88

GAZETECİ SALİH KEPENEK'İN DRAMI...

YILLARINI gazeteciliğe veren Gazeteci Salih Kepenek dertli mi? Dertli. Hastalığı yetmiyormuş gibi bir de meslektaşlarının ilgilenmemesi O’nu çok etkilemiş.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Halkla İlişkiler Müdiresi Meral Türkmen ve Basın Danışmanı Melis Avcı O’nun destekçisi olmuş… Ama O meslektaşlarını bekliyor.

Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ile beraber yaptığımız ziyarette çok duygulanan Kepenek “hasta olduğumdan Silivri’de herkesin haberi var. Hiçbir meslektaşım gelmedi. Birkaç sendikalı ve öğretmen dışında kimse gelmedi. Gazeteci meslektaşlarımdan hiçbiri gelmedi. Hepsinin haberi var. Daha önce hastanede yatıp çıktığımda da geçmiş olsun şudur budur diyorlar. Ama hiçbiri ziyaretime gelmedi. Ben Size ve Sayın Kaymakamıma çok teşekkür ediyorum. Dostlar böyle zor günlerde belli oluyormuş.” Dedi.

DOLAŞMADIĞIM HASTANE KALMADI

Salih Kepenek: “ Silivri Devlet Hastanesi Dâhiliye Mütehassısı Uzman Doktor İbrahim Şahin çok iyi bir doktor ve Silivri’de ikamet ediyor. Akciğerde 1 santim kalınlığında buzlu cam şeklinde bir tabaka oluşmuş. Doktor: “ eğer bu tabakayı seni Yedikule’ye gönderip aldırsam, bir daha üşüttüğünde yaşama şansın kalmıyor.” Diyor. O nedenle bu tabakayı ilaçla atmaya çalışıyor. Geçenlerde hastanede 12 gün yattım. Bir de mide kanamasından gelmiştim. Yanlış anlamayın. Hastanelerde diyorlar ki sağlık sorunu çözüldü. Pek öyle değil. Muayene ediyorlar. Tedavi etmiyorlar. 2 aydır sürekli geliyorum. Acile geliyorum hava verip iğne vurup gönderiyorlar. Dolaşmadığım hastane dolaşmadığım bölüm kalmadı.

AKCİĞER TABAKALI, AYAK DAMARI TIKALI

Bir gün yine geldim. Sağ olsun Belediye Başkanımız Yaşlı Koordinasyon Merkezi’nden bir hemşire tahsis etti. Bana araçta tahsisi etti. İstanbul dışı olsa bile fark etmeyeceğini söyledi. Sağlığıma kavuşmam için çok titiz davranıyor. Yedikule’ye gittik. Benim sorunum ciğerlerdeki o tabakayı atmak. Ondan sonra sağ ayaktan kalbe kadar bir damar varmış tıkalı. Ondan sonrada kalp damar cerrahiye gideceğiz.

GENÇ DOKTOR TEŞHİS KOYDU

Sorunlar bitmiyor. Yedikule’de ki Doktor: “ Bunu bana niye getirdiniz. Bu adam ölmüş, alın geri götürün. İlk önce bunun bir midesini tamir edin, götürün.” Dedi. Getirdiler buraya yine havayı verdi, iğneyi vurdu, gönderecek. Tesadüfen Selimpaşa’dan 5 tane genç doktor geldi. O doktorlardan biri dedi ki bu gazeteci amca bir de ben bakıyım nesi var diye. Bir gözüme baktı. Bir ağzıma baktı. “Ondan sonra ölüyor bu adam. Hemen yoğun bakıma alın.” Dedi. Ben mide kanaması geçirmişim. Bir hafta olmuş haberimiz yok. Dışkıdan geliyor simsiyah. Ama anlayamadım. Çünkü daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Buraya geldim. Sağ olsun doktor 8 ünite kan verdi. 12 gün perhiz yaptım.

Sağlığına kavuşacağı günleri iple çeken Kepenek için en önemli sorun MORAL… O’da morali meslektaşlarında arıyor. Yıllarını mesleğe veren Salih Kepenek sizi bekliyor.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol