Silivri Facebook

Haydi Silivri, Herşey Kadir'i Kurtarmak için
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Katıldığı atletizm yarışmalarında okuluna birçok birincilik ve madalya kazandıran, öğretmenleri ve arkadaşları tarafından da çok sevilen, Silivri Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi 1- B sınıfı öğrencisi Kadir Çakmak, yakalandığı lösemi hastalığı nedeniyle tedavi görüyor. Tedavi nedeniyle okuluna da ara vermek zorunda kalan Kadir için, okul öğretmenleri Muhsin Gökhan, Mustafa Gaval ve Bekir Serihan Öğünç önderliğinde bir yardım kampanyası başlattı.
 
Ailesinin maddi durumu iyi olmadığı ve tedaviyi karşılayacak durumda olmadığı için, gerekli olan 200.000 YTL’nin bulunması amacıyla bankada bir hesap açıldığını söyleyen okul beden eğitimi öğretmeni Muhsin Gökhan “Kadir bizim çok başarılı bir öğrencimizdi. Girdiği her yarışmada birinci gelen, derslerinde de aynı başarıyı yakalamış olan bir öğrencimizdi. Bu öğrencimiz rahatsızlandı ve ilk anda hastalığının kemik iltihabı olduğu söylendi. Daha sonra lösemi hastası olduğunu öğrendik.
 
Edirne’de kaldığı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ziyaretlerde bulunuyoruz. Öğrencimiz hala tedavisine devam ediyor. Kendisine yeşil kart çıkarılması konusunda Milli Eğitim Müdürümüz yardımcı oldu ve yeşil kart çıktı. Fakat hastalığın tedavisi oldukça masraflı olduğu için yeşil kart yeterli olmuyor.
 
Biz 200.000 YTL’ye ihtiyaç olacağını düşünerek bir yardım kampanyası başlattık. İle müracaat ettik, valilikten olur aldık. Bu kampanya il çapında düzenlendi. Şuanda da yardımlar için gerekli müracaatlarımızı yapıyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın ve Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler’in de kampanyaya destek verdiğini söyleyen Muhsin Gökhan “Biz, yapılan işin amacına ulaşmasını istiyoruz. Bunun içinde vatandaşları, duyarlı olmaya davet ediyoruz.” dedi.
 
Kadir Çakmak’ın tedavi masraflarına katkıda bulunmak için,
Türkiye İş Bankası’nın 1260-0559431 numaralı banka hesap numarasına maddi yardımda bulunabilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol