Silivri Facebook

Hüseyin Turan'a Saldırı
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
Bizim Silivri Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nesrin Özalp, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın 26 Ekim 2007 Cuma günü 12.30 sularında Silivri Sanatkarlar Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarını denetlediği sırada buraya gelerek Başkan Turan’a bir bayanın kullanamayacağı sert ifadelerle hakaret etmeye başladı.
 
Osmanlı Sofrası’nın önünde Başkan Turan’a hakaret eden Özalp’in tahriğine kapılmayan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Sanatkarlar Caddesi üzerindeki kontrolüne devam etti ve Azim Yapı’ya girerek buradaki esnafı ziyaret etmek istedi. Sözlü tacizini sokak ortasında sürdürerek bu işyerine giren Nesrin Özalp, hakaret boyutundaki ifadeleri ile Başkan Turan ve Başkan Yardımcısı Metin Karakaş’a çirkin ifadelerle önce sözlü, ardından fiili saldırıda bulundu.
 
Başkan korumasının araya girmesiyle uzaklaştırılmaya çalışılan Nesrin Özalp, işyerine alışveriş için girdiğini belirtmesine rağmen işyeri sahibi Ali Taşbaş’a da hakaret yağdırıp, fiili saldırıda bulundu.
 
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakaş’ın olay yerinden uzaklaşmasına rağmen sokakta da bağırıp çağıran Nesrin Özalp, tehdit ve hakaret dolu sözleriyle bağırarak olay yerinden ayrıldı. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakaş, Fen İşleri Müdürü Halim Gül, İSKİ yetkilileri, çevre esnafının da şahit olduğu çirkin olayda, Başkan Turan’ın ılımlı yaklaşımı olayın daha fazla büyümesini önledi.
 
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, olayın ardından avukatı aracılığıyla Silivri Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol