Silivri Facebook

Panik Yok!
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Geçtiğimiz Çarşamba Günü saat 09.30 sularında yaşanan bir olay Silivrililere kısa süreli bir panik yaşattı. Geçtiğimiz Çarşamba Günü İSKİ görevlilerince yapılan kazı çalışmaları sırasında, doğal gaz borusu bağlantı yerinden kurtularak, şiddetli bir gürültüye neden oldu.
 
Olay anında duruma müdahale eden İSKİ görevlileri, yaklaşık 2 saatlik bir çalışmanın ardından sorunu çözdü. Sorun çözülünceye kadar doğal gazı kesen görevliler, daha sonra çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettiler.
 
Konu ile ilgili görüştüğümüz Silivri İSKİ Şube Müdürü Vahit Doğan “Şuan da yapılan kazı çalışması nedeniyle en az iki gün su kesintisi yapılması gerekiyordu. Biz Silivrililere bu zorluğu yaşatmamak için, alt yapı çalışmalarında borulara zarar vermeden bitirmeye çalışıyoruz. Çarşamba Günü, çalışmalar sırasında doğal gaz borusunun yerinden kurtularak, basınçla yaptığı ses yüzenden küçük bir panik yaşadık. Hiçbir problem yaşanmadan sorun çözüldü. Şimdi çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Silivri’nin alt yapısının en iyi şekilde olması için uğraşıyoruz.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol