Silivri Facebook

SİBESO'NUN ARACINA DARP !
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu’nun  makam arabasına, önceki gece kimliği belirsiz bir şahıs saldırıda bulundu. Saldırgan, 34 ZLA 99 resmi plakalı aracın arka camını kırarak kayıplara karıştı.
 
Otomobile yapılan saldırıyı Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bekir Çakır’ın telefonla araması sonucu öğrendiğini belirten Tabakoğlu; “Perşembe gecesi 23.00 civarında Bekir Çakır beni arayarak, makam aracımızın arka camının kırıldığını söyledi. Hemen olay yerine geldim. Aracın arka camı tamamen kırılmış bir vaziyetteydi” dedi.
 
Bir görgü tanığının, saldırıyı gerçekleştiren kişiyi tanıdığını söylemesi üzerine Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ifade vermeye giden Tabakoğlu, emniyetteki ifadesinde saldırganlardan şikâyetçi olduğunu bildirdi.
 
Olay gecesi görgü tanığına ulaşamayan emniyet görevlileri, konuyla ilgili araştırmalarına ertesi gün devam etti.
 
Cuma günü ulaşılan görgü tanığı, emniyetteki ifadesinde saldırganı ismen tanıdığını bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen emniyet mensupları, saldırganın kısa sürede yakalanacağını belirtti.
 
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, saldırının ne amaçla gerçekleştirildiğinin bilinmediğini söyleyerek; “Kimseyle aramda bir husumet yok. Olay gecesi futbol maçı vardı. Belki maçtan çıkan biri, alkolün de etkisiyle rasgele bizim aracımıza vurmuştur. Emniyetin araştırması bitmeden bir şey söylemek doğru olmaz” dedi. Tabakoğlu, olayla ilgili olarak şüphelendiği kimse olmadığını dile getirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol