Silivri Facebook
banner88

BAŞKAN YILMAZ KAVAKLI'YA YAPILACAK HİZMETLERİ AÇIKLADI...

BAŞKAN YILMAZ KAVAKLI’DA TESPİTLER YAPTI
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, haftanın son mesai gününde Kavaklı Mahallesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, köy ve mahallelerin sorunlarını hızlıca çözmek amacıyla incelemelerine devam ediyor. Bu kapsamda haftanın son mesai gününde Kavaklı Mahallesi’ni ziyaret ederek talep konularını yerinde değerlendirdi. Mahalleyi gezerek tespitler yapan Başkan Yılmaz, projeleri için uygun yerleri belirlendi. Ziyaret sırasında Kavaklı Hürriyet Mahallesi Muhtarı İsmail Avcı, Kavaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Gökan Yıldız, Belediye Meclis Üyesi Gökalp Kalaycı, Belediye Başkan Yardımcıları Harun Akkan ve Hasan Solak ile ilgili birim müdürleri hazır bulundu. 

EK HİZMET BİNASI KREŞ VE MAHALLE EVİ OLACAK
Ziyaretine Silivri Belediyesi Ek Hizmet Binasını gezerek başlayan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, binanın kreş olarak kullanılacağı ve bunun için gerekli planların hazırlandığını söyledi. Muhtarlık olarak kullanılan mevcut binada yenileme çalışmaları yapılacak ve değişimin ardından çocuk oyun odası, mahalle evi ve kreş olarak hizmet verecek.

MUHTARLIKLARA YENİ HİZMET YERİ 
Ek hizmet binasında hizmet veren Kavaklı Cumhuriyet Mahallesi ve Kavaklı Hürriyet Mahallesi muhtarlıkları için düğün salonu yanındaki park alanına yeni yer yapılacak. Muhtarlıklarda 2 ayrı oda, mutfak ve tuvalet bulunacak. 

BİR HAFTA İÇİNDE KALDIRIMLAR TAMİR EDİLECEK
Kavaklı Mahallesi esnafını ziyaret eden ve hayırlı işler dileyen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ana cadde üzerindeki hasarlı kaldırımları inceledi. Yağmur nedeni ile çökmeler ve kırılmalar oluşan tretuvarların tamir edilmesi için notlar aldıran Başkan Yılmaz, tespit ve onarım çalışmalarının bir hafta içerisinde tamamlanmasını söyledi. 

KÖY PAZARI NOKTASI
Başkan Yılmaz, mahalle pazarını da ziyaret ederek esnaflar ile görüştü. Muhtarlar, dar sokakta tezgah açılmasından dolayı esnafların sıkıntı yaşadığını aktardı. İki mahallenin muhtarı ile fikir alışverişi yapılarak pazar esnafının rahatlıkla tezgâh kurabileceği yeni bir yer belirlenecek. 
Kavaklı İlkokulu yanındaki spor sahasının önüne ise köy pazarı tezgahlarının kurulacağını belirten Başkan Yılmaz, doğal ürünlerin satışa sunulacağını ifade etti. 

KAVAKLI İLKOKULU VE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ’NE ZİYARET
Kavaklı İlkokulu’nu ziyaret ederek Okul Müdürü Nusret Demirtaş’tan bilgi alan Başkan Yılmaz, öğretmen ve velilerin taleplerini okul müdüründen dinledi, ayrıca okul önü trafiği ile ilgili çözüm fikirlerini aktardı. Son olarak Aile Sağlığı Merkezi’ni inceleyen Başkan Yılmaz, yetkililer ile görüştükten sonra mahalleden ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol