Silivri Facebook
banner88

“BİR ŞEHİT YAKINI VEYA GAZİMİZ MÜDÜR OLARAK ATANSIN”

“BİR ŞEHİT YAKINI VEYA GAZİMİZ MÜDÜR OLARAK ATANSIN”

İBB MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, MHP grubu tarafından Mart ayında gündeme getirilen Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Şehit ve Gazi Yakınlarıyla İlişkiler Müdürlüğü kurulmasına ilişkin teklifin kabul edilmesine rağmen henüz müdürlük atamasının yapılmadığını hatırlattı. Başkan Yılmaz, ivedilikle bir şehit yakını veya gazinin müdür olarak atanmasını önerdi.“BİR ŞEHİT YAKINI VEYA GAZİMİZ MÜDÜR OLARAK ATANSIN”

İBB Meclisi 2020 yılı Eylül ayı 3. oturumunda söz alan Silivri Belediye Başkanı ve MHP Grup Başkanvekili Volkan Yılmaz, MHP grubu tarafından Mart ayında verilen Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Şehit ve Gazi Yakınlarıyla İlişkiler Müdürlüğü kurulması teklifini hatırlatarak, teklifin kabul edilmesine rağmen hala müdürlük atamasının yapılmadığına dikkat çekti. Başkan Yılmaz, söz konusu müdürlüğe bir şehit yakını veya gazinin müdür olarak atanması teklifini yeniledi.

GAZİLER GÜNÜ ÖNCESİ HATIRLATMA

Cep telefonuna gelen SMS üzerine İBB Meclisinde yaptığı konuşmaya, “Necip Türk milletinin asil evlatları tarih boyunca vatan, millet, devlet bayrak, ezan için ya şehit olmuşlardır ya da zaferlerini göğüslerinde nişane olarak taşıyıp gazilik mertebesine ulaşmışlardır.” sözleri ile başlayan Başkan Yılmaz, şu ifadelere yer verdi: “Gazilik ve şehitlik mertebesi bizim için bütün mevki ve makamlardan kıymetlidir. Bu gazi milletin evladı olmaktan da her zaman büyük onur ve gurur duymuşuzdur. Bu vesileyle ben Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik ediyorum. Onları minnetle, şükranla yad etmek istiyorum. Daha önce MHP grubumuzun teklifi ve diğer meclis üyelerimizin de destekleriyle Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Şehit ve Gazi Yakınlarıyla İlişkiler Müdürlüğü kurulmasını kabul etmiştik. Fakat halihazırda bu müdürlüğe atama yapılmadığını üzüntüyle öğrendim. İBB’de çalışan ehliyet ve liyakat odaklı bir şehit yakını veya gazi kardeşimizin ivedilikle bu müdürlüğe müdür olarak atanmasını bir kez daha teklif ediyorum. Ayrıca bu müdürlüğe ek bütçe talebimiz var. 2 gün sonra Gaziler Gününü kutlayacağız. İBB’nin bu anlamlı gün ile ilgili bir etkinliği veya gazilerimizi motive edecek, onları hatırlayacak bir programı var mı diye de sormak istiyorum. Unutmak tükenmektir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol