Silivri Facebook
banner88

Fener Sakinleri Volkan Yılmaz'ı Bağırlarına Bastı...

FENER SAKİNLERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar sofraları Fener Mahallesi’yle devam etti.

Ramazan Ayı’nın son günleri yaklaşırken, Silivri’nin dört bir yanında Gönül Sofraları kurulmaya devam ediyor. Başkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlen iftar sofrası Perşembe akşamı Fener Mahallesi’nde kuruldu. Fenerköy İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen iftar programına Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nuri Ertuğrul, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Can Dağaşan, Fener Mahallesi Muhtarı ve Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalleliler katılım gösterdi.

EREN: “BAŞKANIMIZ TÜM KÖYLERE SÖZÜNÜ YERİNE GETİRECEK”

Muhtarlar Derneği Başkanı ve Fener Mahallesi Muhtarı Muharrem Eren, yoğun katılım gösterdikleri için mahalle sakinlerine teşekkür ederek, “Silivri Belediyemizin oruç açmak için düzenlemiş olduğu iftar gecemize hepiniz hoş geldiniz. Üzerinde iftar yaptığımız bu alan yaklaşık 15 bin metrekare. Futbol sahası, yanında çok güzel bir park, düğün salonu ve yakınında sağlık ocağımız mevcut. Bu sağlık ocağımız yeni yasa ile Aile Hekimliğine dönüştü ve nüfus sayısı 4 bine çıktığı için Sağlık Evi oldu. Sağlık projeleri kapsamında sayıyı 2 bine düşürmeye çalışıyoruz. Sağolsun Volkan Başkan’ım da söyledi, biz Silivri’nin mührünü ona verdik. O da tüm köylere verdiği sözleri yerine getirecektir. Ben de Fener halkımız adına eski sağlık ocağımızın olduğu yere bir sağlık ocağı yapılmasını talep ve arz ediyorum. Bu yemeği bize düzenlediği için Volkan Başkan’ıma teşekkürlerimi sunuyorum.”

YILMAZ: “SİZİNLE OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUM”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da gönül sofrasında yaptığı konuşmada, “Bu Ramazan kurduğumuz sofralarına Gönül Sofraları dedik. Gönüllerin bir olduğu, ellerin bir araya gelip tutuştuğu, ekmeğin aşın paylaşıldığı sofralar… Allah’a çok şükür ki Fener Mahallemizde olduğu gibi bütün iftarlarımız ziyadesi ile dolu. Ramazan ayınızın her birimize hayırlar getirmesini diliyorum. Şunun altını çizmek istiyorum, bu akşam kurulan gönül sofrası gibi Ramazan’ın sonuna kadar kısmet olursa 125 bin kişiyle oruç açmış olacağız. Ama bu sofraların hiç birisinin bir kuruşu dahi belediye kasasından çıkmıyor. Tamamı hayırsever insanlar tarafından kuruluyor. Ben hayır hasenat işleyen bütün hayırseverlere teşekkür ediyorum. Fener Mahallesi’nde sizlerle beraber olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı da tebrik ediyorum”  dedi.

İftar programının ardından mahalleliler ile sohbet eden Başkan Yılmaz, çocuklara bayramlıklarını hediye etmesinin ardından Fenerköy’den ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol