Silivri Facebook
banner88

İBRAHİM ARIKAN VE SAFFET SERT İSMİ YAŞAYACAK...

KASIM AYI MECLİSİ’NİN 2.BİLEŞİMİ YARIN
Silivri Belediyesi Kasım Ayı Meclis toplantısı 2.Bileşimin 1.Oturumu yarın saat 10.00’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Silivri Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Birleşiminin 1. Oturumu, 8 Kasım Cuma günü saat 10.00’da Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. Toplantıda görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;

G Ü N D E M : 
1. Belediyemize ait Silivri Selimpaşa Mahallesi, 54-55 pafta, 5734 nolu parselde kayıtlı 2 katlı binanın polis merkezi olarak tahsisi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi. 
2. Silivri İlçesi Çanta (Balaban) Mahallesi 4393 parsel ile Çanta (Sancaktepe) Mahallesi 4121 parsel sayılı taşınmazların 3 (üç) yıldan fazla süre ile kiralanması ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi. 
3. Silivri Alipaşa Mahallesi, 4607, 4441 ve 4436 parsel sayılı taşınmazların intifa haklarının Fenerbahçe Üniversitesine verilmesi ile ilgili alınan kararın iptal edilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi. 
4. İlçemiz sınırları içinde bulunan isimsiz cadde ve sokakların isimlendirilmesi ile ilgili İsim Tespit Komisyonu raporunun görüşülmesi. 
5. Silivri İlçesi, Beyciler Mahallesi 1825 Parsel (eski 1455),1826 parsel (eski 1455) nolu taşınmazların satın alınması, satılması veya takası ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi. 
6. İskeçeli Çelik Yay.Tel.Yan Ürünleri Tic.Ltd.Şti.tarafından 34 CHM 376 plakalı aracı belediyemize bedelsiz olarak hibe etme talebi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi. 
7. Erener Meşrubat Gıda Pazarlama Dağıtım San.ve Tic.Ltd.Şti tarafından 34 LE 7343 plakalı aracı belediyemize bedelsiz olarak hibe etme talebi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi. 
8. Belediye Meclisince Dr. İbrahim ARIKAN ismi verilen projenin ilçemiz Yeni Mahalle, Erkin Balaban Caddesi, 974 ada, 1 parsel ile 975 ada, 1 parseldeki alana kaydırılarak Dr.İbrahim ARIKAN isminin verilmesi ve uygulama yapılması ile ilgili İsim Tespit Komisyonu raporunun görüşülmesi. 
9. İlçemiz Sancaktepe Mahallesi, Millet Caddesi üzerindeki ağaçlandırılmış park alanına Saffet SERT isminin verilmesi ile ilgili İsim Tespit Komisyonu raporunun görüşülmesi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol