Silivri Facebook
banner88

SEMİZKUMLAR'A SAĞLIK OCAĞI GELECEK...

GÖNÜL SOFRASI SEMİZKUMLAR’DA KURULDU

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde kurulan Gönül Sofraları Silivrililerin yoğun katılımı ile devam ediyor.

Silivri Belediyesi, Ramazan ayının 13. gününde Gönül Sofraları’nın bir diğerini Semizkumlar Mahallesi’nde kurdu. Yüzlerce mahalle ve site sakini gönül sofralarında buluşarak dualar etti, oruçlarını açtı. Düzenlenen iftar yemeğine Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Semizkumlar Mahallesi Muhtarı Vedat Yamal, Belediye Meclis üyeleri ve mahalleliler katılım gösterdi.

YILMAZ: “EN ÖNEMLİSİ BU SOFRALARDA HEP BERABER OTURMAK”

İftar sofrasında konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, şunları söyledi: “Semizkumlar Mahallesi’ndeki bu güzel yemyeşil sokakta kurulan gönül sofralarında sizlerle ekmek bölüştüğüm için, iftar yaptığım için, bizleri misafir ettiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan ayı boyunca her akşam bir mahallemize konuk oluyor, iftar açıyor ve sizlerle sohbet ediyoruz. Ama en önemlisi kardeşliği, birliği tesis edip hep beraber muhabbetle o sofralarda oturmaktır. Ülkemizin içinde bulunduğu bu durumda bunu yapabilmek çok önemli. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da ebedi azaptan kurtuluş ayı olan Ramazan ayında yapacağımız ibadetlerin, tutacağımız oruçların ve yapacağımız tüm hayır hasenat işlerinin kabul edilmesini diliyorum. Bu yıl Ramazanın teması infak. İnfak; insanların, kazandıkları paradan ihtiyacı olanlara yardım etmesidir. Allah hepimizi infak eden, veren el eylesin. Bugün bu sofraların kurulmasına ben sadece vesile oluyorum. Ne cebimden ne de belediyemizin kasasından çıkmıyor. Bizler hayır hasenat işlemek isteyenlere köprü oluyoruz.”

SAĞLIK OCAĞI SORUNUNUZU İÇİŞLERİ BAKANIMIZA İLETTİK”

Başkan Yılmaz, mahallenin sorunlarını bildiğini belirterek konuşmasına şöyle devam etti: “Silivri’yi yalnızca sahilden ibaret görmeyeceğiz. Tüm mahalleleri unutmadan dertlerini dinleyecek, sorunlarına çözüm üreteceğiz. Çiçeği burnunda bir belediye başkanıyım ama inanın çok çalışıyoruz. Problemlerinizi biliyoruz, tek tek çözmeye çalışacağız. Semizkumlar Mahallemizde sağlık ocağı ile ilgili sorunlarınızı İçişleri Bakanımıza ilettik. Semizkumlar Mahallesi’nden vazgeçecek, unutacak, arka plana atacak değiliz. Her zaman yanınızda olacağız. Gönül soframıza konuk olan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.” İftar yemeğinin ardından Başkan Yılmaz, mahalleliler ile sohbet ederek taleplerini dinledi.

Mahalle ve köylerde kurulacak iftar sofralarının devam eden 10 günlük programı;

19 Mayıs Pazar Silivri Sahili/ Festival Alanı- Kordon Boyu

20 Mayıs Pazartesi Kadıköy Mahallesi / Okul Bahçesi

21 Mayıs Salı Mimarsinan Mahallesi / Cami Önü

22 Mayıs Çarşamba Büyük Sinekli- Küçük Sinekli Mahalleleri/ B.Sinekli Pazar yeri- K.Sinekli Kahve Önü

23 Mayıs Perşembe Yeni Mahalle Garden Arkası (Kapalı Spor Salonu) / KİPTAŞ 2 Konutları

24 Mayıs Cuma Kurfallı Mahallesi- Bekirli Mahallesi/ Kurfallı Meydanı- Bekirli Meydanı

25 Mayıs Cumartesi Seymen Mahallesi/ Muhtarlık Binası Önü

26 Mayıs Pazar Cezaevi/ Lojmanlar

27 Mayıs Pazartesi Çeltik Mahallesi- Yolçatı Mahallesi/ Çeltik Okul Bahçesi-Yolçatı Meydan

28 Mayıs Salı Akören Mahallesi/ Pomak Mahallesi- Pazar Yeri / Gacal Mahallesi Okul Bahçesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol