Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ BELEDİYESİ 2020 MALİ YILI...

SİLİVRİ BELEDİYESİ 2020 MALİ YILI EK ÜCRET TARİFELERİ BELLİ OLDU

Silivri Belediyesi Eylül ayı meclis gündeminde yer alan, Mali Hizmetler Müdürlüğünce talep edilen belediye birimlerine lüzumlu ek ücret tarifeleri ile ilgili fiyatlar, okunan Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun ardından oy birliği ile kabul edildi.SİLİVRİ BELEDİYESİ 2020 MALİ YILI EK ÜCRET TARİFELERİ BELLİ OLDU

Silivri Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen Eylül ayı meclis toplantısı 2. birleşiminde gündeme gelen “Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünce talep edilen belediyemiz birimlerine lüzumlu ek ücret tarifelerinin belirlenmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.” maddesine ilişkin komisyon raporu okundu. Komisyon raporunun okunması ve oy birliği ile kabul edilmesi ile birlikte, Silivri Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünce Silivri Devlet Hastanesi arkası otoparkı, Kalepark Sosyal Tesisleri ve Ceza İnfaz Kurumu katı atık toplama taşıma ücreti ile ilgili talep edilen ek ücretler belirlendi.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE AYRICALIK TANINDI

Şehit yakınlarına ayrıcalık tanınan ek fiyat tarifelerine göre; Devlet Hastanesi arkası otoparkının ilk 30 dakikası ücretsiz olurken, gün boyu saat sınırı olmaksızın otopark ücreti 7,00 TL olarak belirlendi. Şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerinin birinci derece yakınlarına ise hastane arkası otopark kullanımı ücretsiz oldu. İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kalepark Sosyal Tesisinde yöresel ürünlerden hazırlanıp satışa sunulacak olan Kale Tost’un fiyat tarifesi; kaşarlı kale tost 10.00 TL, sucuklu kale tost 12.00 TL, karışık kale tost 12.00 TL olmasına karar verildi. Yine satışı yapılacak sıcak içecek tarifesine ek olarak Espresso 6.00 TL, Espresso Doble 8.00 TL, Americano 8.00 TL, Cafe Latte 8.00 TL Cappucino 8.00 TL olarak belirlendi. Ayrıca alınan kararla tesiste satışı yapılacak her türlü gıda ürünü alış maliyet bedelinin % 75 fazlası ile satışa sunulması kararlaştırıldı. Bunun yanı sıra Kalepark amfi tiyatro bölümünde nikahlar KDV dahil 1.000.00 TL olurken, kokteyli (alkolsüz) nikahlarda ise kişi başı 20 TL ilave edilecek. Şehit ailelerinin, gazi ve gazi ailelerinin birinci derece yakınlarına nikahlardan ücret alınmayacak. Meclis gündeminde tarifelere ilişkin alınan kararlardan birisi de Silivri Cezaevinin çöp alımına ilişkin oldu.  Adalet Bakanlığı, Silivri Ceza İnfaz Kurumu katı atık toplama taşıma ücreti olarak Silivri Belediyesine aylık 38.000,00 TL (KDV Dahil) ödeyecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol