Silivri Facebook
banner88

Silivri Birlik Beraberlik Mesajı Verdi...

SİLİVRİ’DE PROTOKOL BAYRAMLAŞMASI

Silivri’de Ramazan Bayramı kutlaması ilçe protokol üyelerinin katılımıyla Olta Restoran’da gerçekleşti.

Silivri’de Ramazan Bayramı kutlaması, bayramın ilk günü 11.00’de Olta Restoran’da gerçekleştirildi. Protokol bayramlaşmasına AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Gamze Almalı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Güngör Kırarslan, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Hasan Topçiçek, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, ilçe protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

YILMAZ: “HOŞGÖRÜ, BİRLİK, KARDEŞLİK TÜM KURUMLARLA TESİS EDİLMELİ”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz gerçekleştirdiği konuşmasında, “Öncelikle huzurun hoşgörünün, birliğin, kardeşliğin Silivri’nin tüm kurumları ile tesis edilmesini ve yaşatılmasını arzu ediyorum. Bu değerlerin ülkemiz içinde yaşayan tüm vatandaşlar tarafından idrak edilmesi gerekir. Bu ay yıldızlı bayrağın altında herkese yer olduğundan hareketle Ramazan Bayramı’nın birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Hepinizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

PARTAL: “BAYRAMLAR BİZİM İÇİN BÜYÜK FIRSAT”

“Bu bayram sabahını sizlerle paylaşmaktan, burada sizlerle olmaktan keyif aldığımı, mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” diyen Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal, “Manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı, rahmet, bereket ve şefaatin müjdelendiği Ramazan Ayı’nı geride bıraktık. Bayramı da en iyi şekilde, huzurla karşılıyoruz. Bayramlar bizim geleneklerimiz göreneklerimiz, dini vecibelerimizin hepsinin bir arada yaşandığı bir değer. En önemlisi birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma ve kalpleri fethetmek. Bizim için büyük bir fırsat bayramlar. Bir kez daha hatırlatmak istiyorum bu müstesna günlerde yoksulları, yetimleri, huzur evlerinde kalan yaşlılarımızı ve yine gazilerimizi, şehit ailelerimizi ziyaret etmeli. Hem kederli günlerinde hem sevinçli günlerinde onlarla bu duyguları paylaşmak hem toplumsal hem de insani görevimiz olduğunu düşünüyorum. Ülkemizde terörle mücadele yoğun bir şekilde devam ediyor. Mücadelede görev alanlara şükranlarımı sunuyorum. Milleti için canlarını feda eden şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Bayramın ülkemize, ilçemize insanlığa, refah huzur barış getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

KAYNARCA: “İHTİYACIMIZ OLAN TEK ŞEY BİRLİĞİMİZ”

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ise, “Çok güzel bir Silivri’de huzur içerisinde, her gecesi ayrı iftar ve sahur sofralarında maneviyatı, birliği, kardeşliği yaşattığımız bereketli bir Ramazan’ı geride bıraktık. İnşallah komşularımız, akrabalarımız, yetim ve öksüzler ile aklımıza gelecek tüm güzellikleri paylaşmayı diliyoruz. Bayramın hem Silivri’mize hem İstanbul’umuza, Türkiye özelinde İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik, birlik ve beraberlik getirmesini yürekten diliyorum. İhtiyacımız olan tek şey, birliğimiz.  Bayramın buna vesile olmasını gönülden diliyorum. Hayırlı bayramlar” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol