Silivri Facebook
banner88

ŞOFÖRLER ODASI YENİ HİZMET BİNASI HİZMETE AÇILD

ŞOFÖRLER ODASI YENİ HİZMET BİNASI HİZMETE AÇILD

ISilivri Şoförler ve Otomobilciler Odası, yapımı Silivri Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yeni hizmet binasına taşındı. Açılış töreninde konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri’nin derdi, kederi, bir problemi olduğunda bu şehrin güzel insanları bir araya gelip, gönül gönüle verip birçok güzel işe imza atabiliyor. Bu hizmet binası da onlardan bir tanesidir.” dedi.ŞOFÖRLER ODASI YENİ HİZMET BİNASI HİZMETE AÇILDI

Yapımı Silivri Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yeni hizmet binası için açılış töreni düzenlendi. Mimarsinan Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi Ahkam Sokak No:2 Silivri adresinde hizmete başlayan binasının açılış törenine Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Dodurka, Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Yeni Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Şaban Erdan, Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve esnaflar katıldı. Açılış töreni, pandemi kuralları altında ve kısıtlı katılımla gerçekleştirildi.

AKINCI: “BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Törenin açılış konuşmasını yapan Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, “Yeni hizmet binamızın odamıza tahsis edilmesinde, tadilat yapılması ve diğer tüm ihtiyaçların karşılanması noktasında baştan sona kadar Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz bizlerden desteğini esirgememiştir. Maddi ve manevi tüm destekleri için şahsım, yönetimimim ve şoför esnaflarımız adına kendisine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni hizmet binamız ilçemize ve esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

BAŞKAN YILMAZ: “ESNAFLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, geçmişte görev yapan oda başkanlarını yad ederek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Daha önce esnaf odası başkanlığı yapmış, yönetiminde bulunmuş ve aramızdan ayrılmış olan bütün büyüklerimizi de rahmetle şükranla yâd ediyorum. Oda başkanımız, şahsımdan başlayarak birçok arkadaşımıza ve kuruma teşekkür etti. İşin özü de bu esasında. Silivri’nin derdi, kederi, bir problemi olduğunda bu şehrin güzel insanları bir araya gelip, gönül gönüle verip, siyasi mülahazalardan uzaklaşıp birçok güzel işe imza atabiliyor. Bu hizmet binası da onlardan bir tanesidir. Silivri’mize, esnaf odamıza ve esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun.”

KAYMAKAM PARTAL: “ŞOFÖR ESNAFIMIZ HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK”

Silivri Kaymakamı Ali Partal, törende yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberliğin en güzelini burada yaşıyoruz. Birçok kurum bir araya gelerek yeni hizmet binamız tamamlanmış. Gördüğüm kadarıyla belediyemizin epeyce bir desteği olmuş. Belediyemize, Volkan Yılmaz beye ve emeği, katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bizim odamız, şoför esnafımız her şeyin en güzeline layık. Silivri’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesildi. Oda Başkanı Recep Akıncı, katkı ve desteklerinden dolayı Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür plaketi takdiminde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol