Silivri Facebook
banner88

YILMAZ: “5 YIL İÇİNDE DEĞİŞİMİ HERKES GÖRECEK”

GÖNÜL SOFRASI İFTARLARI SONA ERDİ

Silivri Belediyesi, Gönül Sofraları iftarlarının son programını Danamandıra ve Sayalar mahallelerinde gerçekleştirdi.

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sofraları iftar programları sona erdi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde aynı akşam Danamandıra ve Sayalar mahallelerinde iftar sofraları kuruldu. İftar programına Başkan Yılmaz’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren, Danamandıra Mahalle Muhtarı Cengiz Çelik, Sayalar Mahalle Muhtarı Hüseyin Ece, belediye meclis üyeleri ve mahalleliler katıldı.

YILMAZ: “5 YIL İÇİNDE DEĞİŞİMİ HERKES GÖRECEK”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Danamandıra Mahallesi’ndeki iftar programında “Her akşam bir mahallemizde gönül sofraları kurduk. Ekmeğimizi aşımızı bölüşmek, birliği beraberliği ve kardeşliği tesis etmek için adına 'Gönül Sofraları’ dedik. Ramazan’ın ilk gününden bugüne kadar 100 binin üzerinde vatandaşımızla gönül sofralarımızda oruç açtık. Bu sofralarda buluşmamıza vesile olan hayır hasenat sahiplerine de sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bayram öncesi ilçemizde 20 bin çocuğumuza bayramlık kıyafet dağıttık. Bu hayır hasenatı yapan LC Waikiki ailesinden Allah razı olsun. Bayramlardan önce çocukları sevindirmek güzel şeyler. Bizler de buna vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizler kimseyi ayırmadan Danamandıra’ya, Sayalar’a, Silivri’ye hizmet için varız. 5 yıl boyunca sizinle el ele gönül gönüle birlikte olacağız. Silivri’yi bir bütün olarak ele alacağız. Çocuklarımıza, gençlerimize sanat, kültür ve spor gibi bir çok alanda faaliyet gerçekleştirecekleri imkanlar sağlayacağız. Özellikle tarım ve hayvancılığı destekleyeceğiz.

5 yıl içerisindeki değişimi herkes görecek” diye konuştu. Başkan Yılmaz, vatandaşların bayramını tebrik ederek konuşmasını tamamladı.

SAYALAR’DA KAHVEHANELERİ ZİYARET ETTİ

Danamandıra’daki iftarın ardından Sayalar Mahallesi’ne geçen Başkan Yılmaz, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu ve muhtar Hüseyin Ece ile birlikte köy kahvehanelerini ziyaret etti. Hemşehrileri ile sohbet eden ve taleplerini dinleyen Yılmaz, aynı zamanda Ramazan ayında duaların ve hayır hasenatların kabul olması dileklerini iletti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol