Silivri Facebook
banner88

Yüzme Kurslarında 450 Öğrenci...

 Avcılar Belediyesi Yüzme Kursları Devam Ediyor

 

Avcılar Belediyesi’nin Yaz Spor Kursları kapsamında çocukların yaz tatillerini öğrenerek ve eğlenerek geçirmeleri için başlatmış olduğu yüzme kursları devam ediyor.

 

Avcılar Belediyesi eğitmenleri tarafından Atatürk Olimpiyat Havuzunda gerçekleştirilen yüzme kursunda 6-14 yaş arası gruplardan oluşan toplam 450 öğrenciye Yüzme Öğrenme ve Geliştirme Kursu veriliyor. Her grupta 150 öğrencinin yer aldığı yüzme kursunda öğrencilere haftada üç gün, üç seans olmak üzere toplamda 9 saat yüzme eğitimi veriliyor. Her grup için kurs sonunda yüzme yarışmaları düzenlenirken, kursiyerler madalya ile ödüllendiriliyor.

 

Gerçekleşen yüzme kursları ile çocukların yaz tatillerini öğrenerek ve eğlenerek geçirdiklerini ifade eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “Bu yılda öğretmenlerimiz eşliğinde yüzme kursu düzenliyoruz. Çocuklarımız burada hem yüzmeyi öğreniyor hem de hoşça vakit geçirerek eğleniyorlar.

Geleceğimize ışık tutan çocuklarımız için yaz tatili boyunca yüzme kursunun yanında düzenlediğimiz kültür, sanat ve spor kurslarımızla da onların fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak boş zamanlarını sportif ve sanatsal faaliyetlerle geçirmelerini istiyoruz. Avcılar Belediyesi olarak çocuklarımızın donanımlarını artırmalarına, öz güvenli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak adına projelerimiz artarak devam edecek” dedi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol