Silivri Facebook

Kiremitçi : ''Gelişmiş ülkeler bu evleri tercih ediyor''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Çelik konstrüksiyon veya ahşap karkas ile 90 günde anahtar teslimi villa yapan, Bahçelievler Amerikan Yapı Teknoloji markalı Kiremit İnşaat, Silivri Fevzi Çakmak Caddesi Kumru Pasajı’nda hizmet veriyor. ‘Arsa sizden, eviniz bizden’, ‘Hayal edin, gerçekleştirelim’ gibi sloganlarla birçok müstakil villa inşa eden şirket, uygun ödeme imkanlarıyla müşterilerine cazip fırsatlar sunuyor.
 
“Gelişmiş ülkeler bu evleri tercih ediyor”
Gelişmiş ülkelerdeki konut tercihinin yaptıkları müstakil villalar gibi olduğunu söyleyen Bahçelievler Amerikan Yapı Teknoloji markasıyla hizmet veren Kiremit İnşaat sahibi Ümit Kiremitçi şu bilgileri verdi: “İstanbul’dan Silivri’ye gelmek isteyen çok fazla müşterimiz var. Burada bize göstermiş oldukları arsaya, sadece 90 günde müstakil bir villa yapıyoruz. Bu ay sonunda başlayacak olan yeni kampanyamızla birlikte, müşterilerimize 120 aya varan taksit imkanları sunacağız.  % 50’sini peşin ödeyecekleri evleri için, geri kalan miktarı kredi ve kefil gerekmeden % 0,95 faiz oranlarıyla 120 ay boyunca ödeyebilecekler.
 
 
Özellikle deprem ülkesi olan ülkemizde, yaptığımız Amerikan tarzı evler diğer betonarme binalar gibi kriş ve kolonlara yük bindirip, risk arttırmaz. En güçlü depremde bile sadece sallanır, yıkılmaz. Gelişmiş ülkelerde çoktan vazgeçilen betonarme evlerin, ülkemizde de cazip hale gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz.”
 
Melis AVCI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol