Silivri Facebook
banner88

MEHMET YÖNET’İ BOŞUNA SEVMİYORUZ… C.DAVUTOĞLU KÖŞE YAZISI

MEHMET YÖNET’İ BOŞUNA SEVMİYORUZ… C.DAVUTOĞLU KÖŞE YAZISI

Ülkemizin düşüncesini açıkça söyleyenlere ihtiyacı var, her konuyu siyaset olarak gören körü körüne doğruları söylemeyen siyasilere ihtiyacı YOK! İŞTE dürüst insanları, milletini düşünen uzun yıllardır tanıdığım, karşılıklı siyaset konuşabildiğim Mehmet YÖNET… Bugün mecliste yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı vermesi ve konuşmasının sonunda NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE demesi beni çok duygulandırdı. Meclis konuşmasını sizlere aktarmak istedim.

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yönet mecliste yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:” dünyamızda ve ülkemizde yaşanan siyasi konjektör ve aynı zamanda salgından dolayı çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bu süreç içerisinde her birimiz birbirimize hoşgörülü olup birbirimizi çok iyi anlamamız ve dinlememiz gerektiğini düşünüyorum.

Habertürk kanalında izlediğim Mersin Milletvekilimiz Ali Nail Başarır konuşmasında Sakarya’da bulunan palet fabrikasının Katarlılarla işletilmesinin yorumunu yaparken satılmış ifadesini kullanmıştır fakat kullandığı bu kelime oradaki katılımcıların hareketleriyle boşta kalmıştır.

Program yapımcısı ve sunucusu ikazlarıyla kendisi de özür dilemiştir. Bununla ilgili grup başkanı gerekli açıklamaları yapmıştır.

Ortak paydamız şanlı Türk Ordumuzun geçmiş dönemlerde ve günümüzde dahili ve harici mücadele etmiştir. Vatanımızın da bölünmez bütünlüğünü sağlamıştır. Ordu ülkemizin ortak değeridir. Cumhurbaşkanlık sisteminde 17 bakanlık vardır. İki bakanlık milli ile başlar Milli Savunma Bakanlığı. Tank palet fabrikasının Katarlılara verilmesinin de şöyle bir rahatsızlığımız var, Katar’a verileceğine, teknoloji anlamında fayda değil ekonomik anlamda katkısına itirazımız var.

ORDU ORTAK DEĞERİMİZDİR, BİRBİRİMİZİ ÜZMEMEMİZ LAZIM. ORDUMUZU YETERİNCE ÜZDÜK, BALYOZDU ÜZDÜK, ERGENEKONLA ÜZDÜK, ÜZDÜKTE ÜZDÜK NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol