Silivri Facebook
banner88

Çocuklar Şeker Otobüs Ayağınıza Geldi Kaçırmayın...

SİLİVRİLİ ÇOCUKLARIN ŞEKER OTOBÜS MUTLULUĞU

İBB Kültür Daire Başkanlığı, Kültür Müdürlüğünü tarafından düzenlenen organizasyonu ile Şeker Otobüs Silivri'de 4 gün boyunca 4 ayrı okulda çocukları şenlendirecek. Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleşen etkinlikler kapsamında Şeker Otobüsün gittiği okullarda bir birinden farklı kültürel ve eğitimsel etkinlikler çocukları bekliyor.

4 GÜNDE 4 AYRI OKULU GEZECEK

Şeker Otobüs ile çocukların odaklanma, algılama, dinleme, konuşma, beden dili ve yorumlama gibi iletişim becerilerinin gelişmesinde önemli rol alan kültürel etkinlikler kapsamında çocuklara “Karagöz Gösterisi, İllüzyon Gösterisi, Ortaoyunu Muhavereleri, Ateşbaz Gösterisi, Palyaço Gösterisi ve Curcunabaz (uzun adam)” gibi gösteri sanatlarıyla çocuklara doyasıya eğlenme fırsatı sunan Şeker Otobüs'ün Silivri'deki ilk durağı Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu oldu. 4 gün boyunca Silivri'de kalacak olan Şeker Otobüs 4 Kasım Pazar günü Gümüşyaka H.Ahmet Saliha Göçer İlkokulu, 5 Kasım Pazartesi Değirmenköy Atatürk Ortaokulu, 6 Kasım Çanta 80. Yıl Cumhuriyet İlk ve Ortaokulunda saat 15:30'da gösteri düzenleyecek.

Çocukları eğlendirmek, hayal dünyalarını geliştirmek, yeteneklerini ortaya koymalarına yardımcı olmak, toplum içinde kendilerini ifade edebilmelerini sağlamak adına merkezden uzak, etkinliklere katılacak maddi gücü ve zamanı bulunmayan çocuklara, etkinlikleri onların bulundukları yerlere götürmek amacıyla, yola çıkan Şeker Otobüs çocuklara ayrıca kültürel sanatları ve İstanbul kültürünü tanıtıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol