Silivri Facebook

Silivri'nin Markası ''Mert Sultan''
 
Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulunun arka tarafında bulunan Mert Sultan Sofrası ikinci şubesine sipariş ve rezervasyon vermek için 727 00 55 ve 727 11 16 numaralı telefonları kullanabilirsiniz.
 
Kurulduğu günden bu yana, ‘kalitenin adı’ sloganıyla müşteri memnuniyetini birinci sırada turan Mert Sultan Sofrası, bahçeli 2. şubesiyle aynı kaliteli hizmetini sürdürüyor. 1994 yılından bu yana Silivri’de hizmet veren Mert Sultan Sofrası, alternatif seçeneklerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Kış için farklı yenilikler yapan Mert Sultan, kapattığı bahçesiyle, soğuk kış günlerinde de içinizi ısıtmaya aday.
 
Silivriliyiz.COM Okuruna %20 İndirim
Mekana gittiğinizde, Silivriliyiz.COM internet sitesisinde tanıtımınızı gördük demeniz, firmanın okurlarımıza sağladığı avantajdan yararlanmanız için yeterli.
 
Gece döneri servisi başladı
Mert Sultan Sofrası, Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu arkasında bulunan, 170 kişi kapasitesi yeni bahçeli şubesinde özel günler, toplantı ve grup yemeklerinde de müşterilerini büyük bir özveriyle ağırlıyor. Güler yüzlü personeli ve usta kadrosuyla yeni yapılandırdığı bahçeli şubesinde, özel yaprak dönerini ve tereyağlı iskender dönerini, kebap, lahmacun, pide ve pizza çeşitleri, eşsiz künefesini gece ve gündüz müşterilerinin beğenisine sunuyor.
 
Kahvaltı keyfi
Mert Sultan Sofrası’nda kahvaltı keyfi günleri başladı. Her gün limitsiz çay eşliğinde 9 çeşitli kahvaltı tabağında, Pazar günleri Kırklareli yöresinden özenle seçilmiş köy ürünleri ve taze meyveler eşliğinde bir köy kahvaltısı yapabilirsiniz. 09.00 ile 13.00 saatleri arasında çocuklarınız için de oyun alanlarının oluşturulduğu bir mekanda, keyifle kahvaltı yapabilirsiniz.
 
Mert Sultan’da futbol sezonu
Maç keyfi Mert Sultan’da artık daha lezzetli. Lig TV ve D- Smart ile birlikte yeni başlayan futbol sezonunda taraftarı olduğunuz takımların maçlarını, bahçeli Mert Sultan Sofrası’nda alkolsüz ve nezih ortamlarda izleyebilirsiniz. Değişik açılardan konumlandırılan 4 adet plazma TV eşliğinde aileniz ve yakınlarınızla keyifli bir maç keyfi yaşayabilirsiz.
 
Tarakçı: “Damak tadımızdaki öncülüğümüzü koruyacağız.”
Mert Sultan Sofrası işletme sahibi Mehmet Tarakçı “Sürekliliğimiz ile damak tadımızdaki öncülüğümüzü korumaya devam edeceğiz.” diyerek müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tuttuklarını söyledi.
 
Melis AVCI
 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol