Silivri Facebook

Adı Var Kendi Yok
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Uzun yıllardır Silivri kulüpleri için büyük ihtiyaç  haline gelen Kulüpler Birliği geçtiğimiz yıl kurulmasına rağmen, bu bir yıl içerisinde hiçbir konuda varlık göstermemesinin yanında, üyelerin sadece bir iki kez biraraya gelmesi hayretle karşılanıyor.
 
Özellikle yeni sona eren 2.Amatör Küme maçlarında yaşanan bir çok üzücü olay karşısında sessiz kalan Kulüpler Birliği’nin bu tutumu tepki toplamaya devam ederken, vatandaşların kafasında ‘Birlik ne iş yapar? Asıl görevi nedir? Göstermelik mi kuruldu bu Birlik’ gibilerinden sorular oluşmaya başladı.
 
Ambulans sorununu halledemediler?
Geçtiğimiz sezon Silivri Stadında yaşanan Ambulans krizi sorununu bile halledemeyen Kulüpler Birliği’nin hangi konularda hizmet vereceği tartışılmaya devam ediyor. Öteyandan Kulüpler Birliği üyelerinden bir yönetici yaptığı açıklamada “Silivri Stadına ambulans tahsis etme olayı sanıldığı kadar zor değil. Gidilir bir özel hastaneye, her hafta Cumartesi Pazar günleri için bir ambulans kiralanır yada yapılacak başka bir özel anlaşma ile her hafta sonu stada tahsis edilir. Bu işi yapacak olanda Kulüpler Birliği’dir. Devlet stadlarımıza ambulans tahsis edemiyorsa, biz de Kulüpler Birliği olarak mademki bir araya geldik, amatörce de olsa mücadele ediyoruz. Futbolcularımızın sağlığı için bu işi yapmalıyız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol