Silivri Facebook

Altyapı Silivri İçin Kazanç
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivrispor’un alt yapısı gerek maçlarda gerekse antrenmanlarda gösterdiği performansı göz doldururken takımın durumu ve bulunduğu konum hakkında gazetemize Silivrispor Altyapı Hocalarından Ozan Karakiraz gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.
 
Karakiraz B-Gençler’in kendi gurubundaki durumu hakkında başlarken şöyle devam etti. “B-Gençler Liginde dört maç sonra lider durumdayız. Aslında açık konuşmak gerekirse bu bizim beklediğimiz bir durum değil, B-Gençler liginde bu kadar üst sıralara gideceğimizi düşünemiyorduk. Ama takımımız önemli bir gelişim gösterdi yaklaşık üç buçuk aydır çalışıyorlardı. Bu gelişme sonunda da liderliğe yükseldiler. Bundan sonra ki gösterecekleri gelişimde muhtemelen onları daha üst noktaya taşıyacaklar ki biz şu an ki durumdan memnunuz takım olarak düşünürsek.
 
A Gençlerdeki yedi oyuncumuz şu an A takımda ve A Takımda antrenmanlara çıkıyorlar. Üç tanesi zaten kadroda iki tanesi oynuyor. A Gençlerle ilgili büyük önemli bir yatırımımız vardı.
 
Geçmiş yıllardan bu güne kadar gelerek onları A Takıma taşıdık.
Altyapımız Silivri adına önemli bir kazanç. B genç Takımımızdan da gelebilecek oyuncular var A Takıma üç dört yıl sonraya onlarla ilgilide iyi kazançlarımız var. Onun altında zaten Yıldız, Miniminik ve Minik takımlarımız var onları da hazırlamış durumdayız. Sürekli çalışıyorlar sürekli antrenman yapıyorlar hiç boş günleri yok. Oradan zaten oyuncularımızın büyük bölümüne talipler var Galatasaray’dan Beşiktaş’tan diğer 2. Lig Kulüplerinden orada önemli oyuncularımız var. Yani bizim için şu an Silivrispor Alt yapısı üretmeye devam ediyor ürettiğini de üst taraflara taşıyor. Kendi A Takımının dışında profesyonel olarak geçen 2. Lig takımlarına 1. Lig takımlarının alt yapılarına kadar oyuncu vermeye devam ediyoruz ve bu da bence Silivrispor adına büyük bir kazanç.”
 
Karakiraz diğer kulüplerce istenilen oyuncular hakkında şöyle konuştu “Cankut’u Beşiktaş’a verdik. Yıldız takımımızın oyuncusuydu geçen yıl Minik takımımızın oyuncusuydu, iki yıl daha Yıldız oynayacaktı fakat Beşiktaş’a verdik. Bunun haricinde Görkem’i istemişti Beşiktaş ama biz Görkem’i kendi elimizde tuttuk. B-Genç Takımdan da bir oyuncumuz istenmişti onu da vermedik. A Genç Takımımızın zaten tamamına talip vardı 2. Lig ve 1. Lig takımlarından sekiz tane oyuncumuzun hepsi isteniyordu hiç birini vermedik hepsi elimizde kaldı ama talipleri çok.
 
Yani sayacak olursak Güngören Belediye, Tepecik Belediye, Kasımpaşa, Sakarya bunların hepsi bizim oyuncularımızı istiyorlar. Minik ve Miniminik takımımızın oyuncularına dediğim gibi talipler var şu an Galatasaray bizim dört tane oyuncumuza talip istiyorlar. Gelecek yıl sanırım alma aşamasına gelecekler bir yıl daha bizde kalmasını istediler. Gelecek yıl alacaklarını söylediler. Onun haricinde diğer oyuncularımız sürekli sağdan soldan isteniyor aranıyor. Buda Silivrispor’un alt yapısının ne kadar doğru yolda olduğunu gösteriyor.
 
Bakıldığı zaman Silivrispor alt yapısına verilen değerin ne kadar doğru bir değer olduğunu gösteriyor. Bunun yanında bir de bu oyuncuların çıkıp A Takımda oynadıkları zaman bu değerin ne kadar doğru olduğu bir kez daha katmerli olarak anlaşılıyor. Bizde onun gururunu yaşıyoruz açıkçası.”
 
Antrenmanlara aralıksız devam
Karkiraz açıklamasına antrenmanlara ara vermediklerini söylerken şöyle devam etti. “Biz her gün antrenman yapmak istiyoruz fakat sahanının konumu buna el vermiyor. Saha çok dolu bir çok takım çalışıyor dolayısıyla da her gün antrenman yapamıyoruz ama sahayı her boş bulduğumuz dakika giriyoruz. Cumartesi Pazar günler Şahin Spor Tesislerinde çalışıyoruz buradan onlara teşekkür. Şahin Spor Tesisleri bize kapılarını açıyor antrenman yapmamızı sağlıyor onlara çok büyük şükran borçluyuz ve teşekkürlerimizi kesinlikle ilk başta onlara sunuyoruz. Bununla birlikte Pazartesi Çarşamba Cuma günleri sürekli sahadayız. Salı Perşembe günler boşluk bulduğumuz süre içerisinde sürekli sahadayız.
 
Geçen yıl özellikle Salı Perşembe günleri sürekli İSMEK’te salon çalışmalarımızı yaptık biz. Bu yılın sonlarına doğru tekrardan B-Genç takımımızın kuvvet dönemi gelen oyuncularını oraya götüreceğiz. Onların kuvvet çalışmalarını yine Salı Perşembe günü İSMEK’te yapacağız. Bununla ilgili biz sürekli böyle bir çalışma periyodu içerisindeyiz hiç boş geçirmiyoruz sürekli doluyuz.”
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol