Silivri Facebook

Bölgemizden Futbol Haberleri
 
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
ÇELTİK PLAY-OFF AŞKINA
2.Amatör Kümenin bittiği son haftada Silivri Stadında karşı karşıya gelen Çeltikspor ile Fenerköyspor  maçı büyük bir çekişmeye sahne olurken, Çeltik attığı 8 golle sahadan 8-1 galip ayrılan taraf oldu.
 
Fenerköyspor’un da istekli bir futbol ortaya koyduğu maçta son vuruşları yapamamaları farkli yenilmelerine neden olurken, Çeltikköyspor Play-Off’u garantilemenin verdiği rahatlıkla maçta rahat bir futbol sergiledi.
Önümüzdeki haftalarda Play-Off maçına çıkacak olan Çeltikköyspor bu karşılaşmaya as futbolcularını çıkarmazken, yedek ağırlıklı oyuncularla maçı sonlandırdı
 
STAD: Slivri Stadı
ÇELTİKKÖYSPOR: Mustafa 6, Kadir 6, Yusuf 6, İbrahim 7, Gökhan 7, Onur 7, Sinan 8, Seynur 7, Hıncal 7, Uğur 7, Süleyman 7.
FENERKÖYSPOR: Ali 4, Hasan 5, Yaşar 5, Metin 5, Ersin 4, Ahmet 4, Recep 5, Erkan 4, İlyas4, Tezcan 4, Cenk 5.
GOLLER: Sinan 4, Gökhan, Uğur 2, Hıncal (Çeltik), Recep (Fener)

++++

B.ÇAVUŞLU’DAN BURUK SON
Silivri Stadında oynanan 2.Amatör Küme 2.Grup maçında B.Çavuşlu ile A.Cihangirspor karşı karşıya gelirken, her iki ekibinde prestij için çıktığı maçta A.Cihangirspor sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu. B.Çavuşlu Kaptanı İsmail ise jübilesini yaparak duygulu anlar yaşattı.
Lider Avcılar Cihangirspor’un şampiyon olarak çıktığı maçta Büyükçavuşluspor sezonn son maçında lideri devirip prestij kazanmak istiyordu fakat güçlü rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koysada aradığı golü bulamadı.

 
Kaptan İsmail’den jübile
Her iki tarafında kendini fazla yormadan mücadele ettiği karşılaşma sonunda B.Çavuşluspor Kaptanı İsmail ise jübilesini yaptı. B.Çavuşluspor’un emektar futbolcusu İsmail maç sonunda hem şampiyon A.Cihangirspor hemde B.Çavuşluspor’lu futbolcular tarafından omuzlara alındı. Bu dakikalarda Kaptan İsmail’in duygulu anlar yaşarken gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

STAD: Silivri Stadı
B.ÇAVUŞLUSPOR: Birkan 6, İsmail 6, Cemil 6, Ümit 6, Can 6, Mehmet 6, Tekin 6, Burak 6, Mümin 6, İsmail 10, Fevzi 6.
A.CİHANGİRSPOR: Hamdullah 6, Tarık 6, Oğuz 6, Hakan 6, Alpraslan 6, Kemal 6, Zinar 6, Rıdvan 6, Serdar 6, Mehmet 6, Emin 6.
GOL: Zinnar (A.Cihangirspor)

++++

ALİPAŞA GALİBİYETLE BİTİRDİ
Silivri Stadında Cumartesi günü oynanan 2.Amatör 2.Grup müsabakasında uzun süreden beri galibiyete hasret kalan Alipaşaspor grubunun zayıf ekiplerinden Dağyenicespor ile çıktığı sezonun son maçından 1-0 galip ayrılmayı başardı.

 
Her iki ekibinde hiç bir iddiasının bulunmadığı karşılaşma ortada geçerken Alipaşaspor’dan Abdülkadir attığı golle takımına galibiyeti getiren isim oldu. Müsabaka ortada geçsede zaman zaman iki takımda geliştirdikleri ataklarla taraftarlara heyecan yaşatırken yakaladıkları bir çok gol pozisyonunuda değerlendiremediler.

STAD: Silivri Stadı
ALİPAŞASPOR: Ferhat 5, Tuğbay 5, Ömer 5, Serkan 6, Emin 6, Abdülkadir 6, Sercan 5, Rahim 5, Murat 6, Kıvanç 6, Cengiz 5.
DAĞYENİCESPOR: Selçuk 5, Osman 5, Selim 5, Erol 5, Mahmut 5, Anıl 6, Tugay 5, Arif 6, Aziz 5, Erkan 6, Bilal 5
GOL: Abdülkadir (Alipaşa)

++++

KAVAKLI’LI GENÇLER MUTLU SON
Amatör Gençler ligininde son bulduğu sezonun son maçında Kavaklıspor AG ile Kadıköyspor AG Silivri Stadında karşı karşıya gelirken, sahadan mutlu ayrılan taraf 4-2’lik skorla Kavaklı oldu.
Sezonun son maçı olmasına rağmen ve her iki takımında ligde bir iddiasının bulunmamasına rağmen oldukça çekişmeli geçen müsabakada bol gol atılırken özellikle Kavaklı’dan İsmail, Kadıköy’den de Onur attıkları ikişer golle maça davgalarını vurdular.

STAD: Silivri Stadı
KAVAKLI AG: Alican 6, Yiğt 5, Aycan 6, Semih 6, Mehmet 6, Emin 6, Cihat 5, Hakan 6, İsmail 7, Seyit 5, Umut 5.
KADIKÖY AG: Emre 5, Erdem 5, Gürcan 5, Emre 5, Uğur 6, Serkan 6, İsa 5, Bayram 5, Onur 7, Koray 6, Cenk 5

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol