Silivri Facebook

Çantaspor'dan İyi Futbol, Kötü Sonuç
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Bölgemiz 1 Amatör Lig takımlarından Çantaköyspor geçen haftaki Çatalcaspor maçında 3-0’lık bir üstünlükle gurubunun birincisi olmuştu.
 
Bu sezon Süper Amatör Lig için yola çıkan Çantaspor, grubun güçlü takımı ile deplasmanda karşı karşıya geldi. İddialı iki takımın bu hafta Avcılar Turgut Özal Stadında karşı karşıya gelmesi spor severleri stada yöneltti. Derbinin ilk yarısında Çantaköyspor’un üstünlüğü dikkat çekti. Çanta’dan Şevki’nin kaleye denediği şut üst direkten sektirip olası bir golü kaçırdı.
 
Çekişmeli geçen maçta her iki takımda gol ararken Avcılar Belediyespor’un 25. dakikada Cüneyt’in bulduğu golle 1-0 öne geçti. Çantaköyspor atakta iyi olduğu gözlenirken savunmada zayıf kaldı. Çantaköyspor’un savunmasının zayıf olmasından dolayı kaleye çabuk ulaşan Avcılar Belediyespor ilk yarının sonlarına doğru Erhan’ın attığı golle skoru 2-0’a taşıdı.
 
İlk yarı Avcılar Belediyespor üstünlüğüyle biterken ikinci yarıya Çantaköyspor atak bir futbolla başladı. İkinci yarıda çok pozisyonlu anlar yaşanırken iki takımda mücadeleci bir tavır sergiledi. Çantaköyspor baskılı oynamasına rağmen ikinci yarıda eline geçen pozisyonlarda gol fırsatlarını kaçırınca sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.
 
Stat: Avcılar Turgut Özal Stadı
 
Avcılar Belediye Gençlikspor: Serhat7, Ali7, Uğur7, Ragıp6, Beyhan7, Rıza7, Bülent8, Serkan8, Seyhan7, Erhan8, Cüneyt8, (Dk62 Uğur E.7), (Dk75 Yusuf7), (Dk87 Uğur D.7)
 
Çantaköyspor: Erkan6, Murat7, Turgut7, Çoşkun8, Musa6, Hüseyin7, Nebi7, Nurşah8, Şevki8, Muhanmet8, Sinan7, (Dk46 Güngör8), (Dk66 Cüneyt7), (Dk66 Ertan8)
 
Kırmızı Kartlar: Avcılar, Dk78 Ali
 
Hakemler: Kerem Altınçiçek7, Burak Taşkın7, Bora Han7
 
Goller: Avcılar Belediye Gençlikspor, Dk25 Cüneyt, Dk40 Erhan
 
Skor:2-0
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol