Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR'A SEVGİ SELİ...

IŞIKLAR SİLİVRİSPOR’A UĞURLU GELDİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Stadı’nda oynan Silivrispor- Trabzon Kanuni maçını iki tarafın kulüp yöneticileri ve Kasaba Taraftar Grubu ile birlikte izledi.

Haftalardır galibiyete hasret Silivrispor’a, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar uğurlu geldi. Yoğun programına rağmen Trabzon Kanuni doksan dakikasının ilk yarısını, Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral ve Kanuni Futbol Kulübü yöneticileri ile birlikte izleyen Başkan Işıklar maç sonrası “Çok önemli bir galibiyet futbolcu kardeşlerimi kutluyorum” dedi.

KASABA’DAN BAŞKAN IŞIKLAR’A FORMA JESTİ

Silivrispor’un değişmez tribün destekçisi Kasaba maç boyu susmazken, maçın devre arası Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a özel ismine hazırlattıkları Silivrispor formasını hediye ederek, katkıları için teşekkürlerini sundular. Belediye Başkanı Işıklar’a “Büyük Başkan Özcan Başkan” tezahüratları yapan Kasaba üyeleri 1-0’lık galibiyetin ardından mutlu bir şekilde Silivri Stadı’ndan ayrılarak, hafta sonu oynanacak Aydın 1923 maçının hazırlıklarına başladılar. Kasaba Tribün Lideri Ahmet Bozdağ ve Genç Kasaba Taraftar Derneği Başkanı İsmail Meşe’nin önderliğinde, Silivrispor maçlarına hazırlanan gençler; “Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Gerek makamında gerek tribünde fırsatı olduğu kadar yanımızda. Çok yoğun programına rağmen maça gelmesi ve en önemlisi de tribünde bizim yanımıza olması bizleri hem mutlu etti hem de onurlandırdı. Ayrıca Silivrispor Kasaba dergisine verdiği destekler adına sonsuz teşekkürler” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol