Silivri Facebook

Kamilobaspor 3-3 Celaliyespor
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
2. Amatör Lig’in başlamasına uzun bir zaman kalırken hazırlıklara yavaş yavaş başlayan Celaliyespor 1. Amatör Lig takımlarından Kamilobaspor’la yaptığı hazırlık maçında 3-3’lük bir skor elde etti.
 
Karşılaşmada çok iyi bir futbol ortaya koyan Celaliye önümüzdeki sezon 2. Amatör Lig’de çok konuşulacak gibi. Oynanılan hazırlık maçının ilk devresinde iki takımda bir birini sınarken ilk golü Kamilobaspor’dan Selim kaydetti. Bu golden sonra hırslanan Celaliyespor atak oyunla beraber üç golüde arkaya arkaya buldu. İlk yarıyı 3-1 önde bitiren Celaliyespor ikinci yarıda bu skoru koruyamadı.
 
Kamilobaspor’un ikinci devrede rüzgarı da arkasına alarak yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendirmek istedi. Yakalanan gol pozisyonlarından bir tanesini Selim rakip kaleciyle karşı karşıya kaldığında topa şık vuruşuyla kaleye gönderdi. Bu dakikalardan sonra beraberlik yoluna giden Kamilobaspor 69. dakikada Sercan’ın attığı golle birlikte beraberlik yakalandı ve maç 3-3 beraberlikle sonuçlandı.
 
Celaliyespor’un maçta gösterdiği performans dikkatleri takımın üstüne çekerken 1. Amatöre lige çıkmakta bayağı iddialı olduğu görüldü. 
 
Maçtan sonra gazetemize açıklamalarda bulunan Celaliyespor Kulüp Başkanı Münir Akal, 2. Amatör’den 1. Amatöre çıkmak istediklerini söyleyerek “Takımın durumu şu anda iyi gibi beş altı tane yeni transferimiz var, onları sahaya alıştırmak istiyoruz. Daha idmanlara başlamadık ve bu ilk sahaya ayak basışımız. Bu sene 2. Amatör Ligde ipi göğüsleyip şampiyonluk bekliyoruz. Bu oynadığımız maçta da takımın bunu başarabileceğini gördük. Ben takımıma güveniyorum ve doğru transferlerle birlikte idmanlara başladığımızda 2. Amatörü şampiyonlukla bitireceğimize inanıyoruz.”
 
Stat: Silivri Stadı
 
Celaliyespor: Hüseyin6, Muhsin7, Mustafa6, Yılmaz6, Serkan7, İlkay7, Mehmet7, Mustafa7,Bahadır8, Aydın8, Orkun8
 
Kamilobaspor: İlker6, Onur6, Ahmet6, İsmail7, Tunç6, Sultan7, Burak7, Selim8, Secan8, Hüseyin7, Emrah7
 
Goller:
Celaliyespor, Dk17-38 Aydın, Dk25 Orkun
Kamilobaspor, Dk12-55 Selim(2), Dk69 Sercan 
 
Skor: 3-3
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol