Silivri Facebook

Kavaklıspor 3-0  B.Kılıçlıspor
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Bölgemiz takımlarından 1. Amatör Kümede mücadele veren Kavaklıspor ve B.Kılıçlıspor lige kötü bir başlangıç yaparken her iki takımda ilk maçında mağlup olmuştu. Bu yenilgiden sonra takımlarımız Cumartesi günü Silivri Stadında karşı karşıya geldi. Her iki takımda kötü başlangıcını 3 puanla süslemek isterken müsabakada çekişmeli anlar gözlendi.
 
İlk yarıya başlandığında Kavaklıspor kalesinde pozisyon arayan B.Kılıçlıspor’da Turgay, rakip kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta gönderdi. Karşılıklı atakların olduğu maçta Kavaklıspor’dan Ümit’in çektiği şut golle sonuçlanırken ilk yarı 1-0 sona erdi.
 
İkinci yarıya hızlı başlayan takımlar rakip kalelerde gol aradı. B.Kılıçlıspor’dan Turgay’ın yine Kavaklıspor kalesine denediği şut atışı autla son buldu. Turgay’ın sürekli gol kaçırması B.Kılıçlıspor antrenörünü çileden çıkartırken Kavaklıspor atak futbola geçip büyük bir baskı kurdu. 58. dakikada B.Kılıçlıspor kalesinde verilen penaltı kararıyla Kavaklıspor’dan penaltıyı kullanan Tarık sağ direkten topu döndürmesiyle golü kaçırdı. Atamadığı penaltıyla hırslanan Tarık 66. dakikada kaleci dahil üç kişinin arasına girdi ve topu filelerle buluşturdu.
 
Maçın son dakikalarına yaklaşırken tükenen B.Kılıçlıspor savunmaya çekilmesiyle olası bir golü daha kesmek istedi. 87. dakikada Gökhan’ın savunmayı geçerek kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Kavaklıspor’un son golünü attı. Maç 3-0’lık bir skorla biterken Kavaklıspor kötü başlangıcını kırdı ve moral buldu.
 
Lig: 1. Amatör
 
Stat: Silivri Stadı
 
Hakemler: Ender Bozbay7, Ünal Yentün7, Serkan Dindarol7
 
Kavaklıspor: Bülent7, Recep7, Nizam6, Yalçın7, Nazıf7, Gökhan7, Paul8, Ufuk7, Taruk8, Ümit8, Mustafa7, (Dk70 Hüseyin7), (Dk72 İsmail7), (Dk87 Atacan5)
 
B.Kılıçlıspor: Burak7, Murat6, Selami7, Yasin6, İlkay8, Göksal7, Turgay7, Yalçın7, uğur8, Levent7, Gökhan7, (Dk49 Günay6), (Dk59 Mahmut7), (Dk64 Sercan6)
 
Goller: Kavaklı, DK34 Ümit, Dk66 Tarık, Dk87 Gökhan
 
Sinan TEKİN

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol