Silivri Facebook

Kazanıyoruz, Ama İyi Oynamıyoruz!
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Doğan açıklamasında herkesin Silivrispor’un Mecidiyeköyspor karşılaşmasından farklı bir skor beklediğini söylerken hedefleri 3. lig ise daha iyi oynamak zorunda olduklarını söyledi.
 
Silivrispor gurubunda liderliğe doğru hızlı adımlarla ilerlerken gurubunun lideri olan B.Çekmekcespor’la yapacakları karşılaşmaya hazırlanıyorlar. B.Çekmecespor’un puan kaybetmesini bekleyen Silivrispor kendi karşılaşmalarındansa 3 puan kazanarak liderini kovalıyor.
 
Geçen Pazar günüde Silivri Stadında gurubunun dibe demir atmış takımı olan Mecidiyeköyspor’la karşı karşıya geldi. Herkes Silivrispor’un karşılaşmayı farklı alacağı kanaatindeyken temsilcimiz müsabakayı 2-0 galip olarak bitirdi. Karşılaşma sonrasında Silivrispor Antrenörü Tacettin Doğan “Futbol sahasına çıkıp oynamadan, gol atmadan kazanılmıyor. Karşılaşma hakkında hafta içinde çok gollü bir galibiyet alacağımızı herkes tarafından bekliyordu. Aslında ben gollü galibiyetten ziyade futbol anlamında bir şeyler söylemek istiyorum. Karşılaşmada biz kötü oynadık ve ben futbolcu arkadaşlarıma da aynı şeyleri söyledim. Sonuç olarak biz arkadaşlarla bir tebrik yapabiliriz ama oynadığımız futbol konusunda biraz sıkıntılıydık. Biz daha iyi oynamalıyız ve daha iyide oynayacağız. Eğer hedefimiz de bir yer varsa ki bu herkes tarafından mağlum bir yer 3. lig, onun için biz bundan daha iyisini oynamalıyız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol