Silivri Facebook
banner88

LİSANS İŞLEMLERİ SİLİVRİ'DE

Silivri Amatör Kulüpler Derneği Ekşioğlu’ndan lisans işlemlerinin Silivri’de yapılacağına dair söz alarak ilk önemli icraatını gerçekleştirdi.
 

Silivri Amatör Kulüpler Derneği Avalon Lebiderya’daki yemekli toplantıda ilçe kulüp başkanları, yöneticileri İlçe Spor Müdürü Fikret Özdemir ile Türkiye Futbol Federasyonu  İstanbul İl Temsilcisi  Yemen Ekşioğlu ile Vekili Yetkin Karakaş’ı buluşturdu.. Yemekli toplantıda hem yemekler yenildi hem de futbolun sorunları tartışıldı. Gecenin açılış konuşmasını Amatör Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı A.Refik Bek yaptı. Bek Silivri’ye Silivri Amatör Kulüpler Derneği’nin davetlisi olarak gelen Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu ve Vekili Yetkin Karakaş’a kulüpler ve dernek yönetimi adına teşekkürlerini sunduktan sonra, sözü Yetkin Karakaş’a verdi.  Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Temsilci Vekili Yetkin Karakaş kulüplere katılımlarından dolayı teşekkür ederken bu toplantı da her türlü sorunun konuşulmasını ve soruların çekinilmeden içtenlikle sorulmasını kulüp başkanlarından rica etti.

SİLİVRİ KULÜPLERİNE GÜZEL HABER


Lebiderya’da Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu  mikrofonu aldıktan sonra uzun bir yolculuk sonrası bu toplantıya geldim ve katıldım. BU güzel ortamda önemli konuları konuşalım. Sorunları tartışalım ki ben sizden aldığım fikirleri yapılacak olan genel kurulda sizin adınıza sunayım. Silivri’de ki spor kulüplerinin en büyük sorunu lisans ve vize işlemlerinin İstanbul’da yapılmasıydı. Çok uzun yol kat ederek İstanbul’a gelen kulüplerimizin bu sıkıntısını çözmek için şimdilik transfer dönemlerinde bir memurumuzu Silivri’de Amatör Kulüpler Derneği’nin bize tahsis edeceği bir yere göndereceğiz. BU memurumuz transfer döneminde lisans ve vize işlemlerini Silivri’de yapacak.  Yeni seçilen birlik başkanımız Rıdvan Sırdaş ve yönetimine de bu arada hayırlı olsun diyorum. Yetkin Karakaş kardeşimle birlikte bu projeyi hayata geçireceğiz. Tüm işlerinizi birliğin bize göstereceği merkezde yaptırabileceksiniz.”


SEÇİME İSTEYEN GİTSİN, İSTEMEYEN GİTMESİN


A.A Muhabiri İbrahim Keskin’in İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimi ile İstanbul İl Futbol Temsilciliğinin Süper Amatör Küme ve 1. Amatör Küme kura çekimi aynı güne ve saate denk gelmesinin nedenini  sorması üzerine Ekşioğlu  “Bu ne tesadüf’ dedirten olaydır. Hem seçim hem de kura çekimi 14 Temmuz Salı günü saat 14.00’da. Şimdi bizim internet sitemize girin bakın bakalım. Benim verdiğim tarih bundan tam bir ay öncesine aittir. Benim verdiğim tarihten sonra kendi kafalarına göre böyle bir tarih ayarlamışlar. BU arkadaşlar tarihte ilk kez İstanbul Amatör Kulüpleri Federasyonu seçimlerini ilk toplantıda yaptılar. İsteselerdi yine ilk toplantı da yani 7 Temmuz da bunu gerçekleştirebilirlerdi. Niçin ikinci toplantıya sarkıttılar bende anlamış değilim. Bu iş bilinçli yapılıyor. Bizim değil onların sorunu. Ben bu kuraları o gün çekmek zorundayım. Çünkü sürem kalmadı. Bu arkadaşları Türkiye Futbol Federasyonu tanımıyor sebebi de geçtiğimiz kongrede yaşanan olaylar. Mahkemelik bir durum ortada olduğu için aklanana kadarda futbol federasyonu kendilerini tanımayacak. Biz Türkiye Futbol Federasyonunun talimatlarını uyguluyoruz. Merak ettiğim bir diğer konu da bu arkadaşlar 3 yıl göreve gelmelerine karşın niçin 1. yıl da olağanüstü kongre kararı almış olmalarıdır. Olay mahkemededir ve Federasyon bu arkadaşları aklanana kadar tanımayacaktır. Ben hiçbir kulüp başkanı arkadaşıma kongreye gidin veya gitmeyin demiyorum.  Ben kimseye gidin veya gitmeyin diyemem. Gitmek isteyen arkadaş gider, isteyen arkadaşta gitmez.”

BİZ SPOR ADAMIYIZ, SİYASET BİZİM İŞİMİZ DEĞİL

Benim kimse benim siyasi görüşümü bilmez.  BU güne kadar da ç açıklama ihtiyacı duymadım. Fakat siz bilin ki ben atadan CHP’liyim. Spor ile siyaseti ayrı tutmak gerekir. Herkesin siyasi görüşünün olması çok doğal. Adil ve adaletli olmak gerek. Burada  bir takım insanları  karalamak adına yapılanlar doğru değil. Ben her zaman birlikten yana oldum parçalanmaktan değil. Fakat bu arkadaşlar aklanıp gelmeden hiçbir şey olmaz. Mahkeme kararına göre bizde yönümüzü tayin edeceğiz. Bunun için tüm yetkiler Futbol Federasyonun da ve tabiî ki İstanbul’da da onun temsilcisi olarak bizde.    A.Refik BEK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol