Silivri Facebook

Minik Yelkenciler Sertifikalarını Aldı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Yaz dönemi boyunca ,yelken antrenörü ve lisanslı yarışçı olan Necmettin Önengüt tarafından eğitim verilen minik yelkenciler,geçtiğimiz gün yapılan sade bir törenle sertifikalarını aldılar.
 
Minik yelkencilerin ailelerinin de katıldığı sertifika töreni Avalon Leb-i Derya’da gerçekleşti. Yelkencilik eğitimi alan Aslı Bek,Ali İhsan Zorer, Gökdem  Dedeoğlu,Kaan,Ekin Kepçeli,Oğuzhan Köroğlu,Kübra Demirel ve Neşve Özsoy’a sertifikalrını, yelken hocası Necmettin Önengüt verdi.
 
Verilen eğitim ile ilgili olarak Necmettin Önengüt yaptığı açıklamada  “Bu sezon biraz geç kaldık ve yeterli tanıtımı da yapamayınca  katılım arzu ettiğimiz ölçüde gerçekleşmedi. Ayrıca tekne sayımızın da az olması ,bunda etkili oldu. Seneye daha kapsamlı ve katılımı yüksek olan bir eğitim sezonu geçirmeyi amaçlıyoruz. Katılan çocuklarımız gerçekten çok yetenekliler. Bunların içerisinde lisans alabilecek yetenekte sporcular var. Şu an biz federe olmadığımız için lisans veremiyoruz. Ancak seneye bu prosedürleri yerine getirerek lisans vermeyi amaçlıyoruz. Şu aşamada lisans almak isteyen çocuklarımız, Ataköy Marina Yat Kulüp’e başvurabilirler. Ayrıca önümüzdeki sezonda, özürlülere yönelik eğitim çalışmalarımız da olacak. Burada amaç çocuklara deniz ve doğa sevgisini aşılayarak , bunu sporla pekiştirmelerini sağlamak Son olarak,bizden desteklerini esirgemeyen Avalon Leb-i Derya’dan sayın A.Refik Bek ve Ö.Sabahattin Çetin’e çok teşekkür ediyorum .”dedi.
 
Tolga EMEK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol