Silivri Facebook
banner88

NEDEN SİLİVRİSPOR?

Silivrispor Yönetim Kurulunun, Silivrispor'u Süper Lig^de oynaması için İ.B.B Başkanı Kadir Topbaş'a verilecek dilekçe örneği...

NEDEN SİLİVRİ SPOR

 

     Yıllarca İstanbul’un ücra bir ilçesi olarak algılanan, haber bültenlerinde İstanbul haritasında bile yer verilmeyen,birçok kişinin Tekirdağ’ın ilçesi zannettiği Silivri özellikle son 10 yılda ciddi anlamda Şehircilik,nüfus,modernizasyon ve zenginlik anlamında atağa kalkmıştır.İstanbulluların sayfiye yeri olmaktan çıkıp , İstanbul olmaya başlamıştır.

     İstanbul’un yeni parlayan yıldızı olan ilçemiz son yıllarda spor adına Silivri Spor ile müthiş bir çıkış yakalamıştır.

     Silivri Spor Yönetiminin yaklaşık 4 aylık uğraşı ve emeği karşılığında çizilen yeni Spor  Kompleksi Projesi İl Spor Müdürlüğümüz tarafından hazırlanış ve sunum olarak örnek gösterilmektedir.

     Başbakanımız R.Tayyip ERDOĞAN’ın seçim öncesi ilçemize yaptığı ziyarette kendisine de sunulan proje, tarafından ilgilenilmesi konusunda talimat verilmiştir.

     Başta Kaymakamımız olmak üzere tüm Bürokratların her zaman desteğini alan Silivri Spor , yine Belediyemizin maddi katkılarıyla ciddi ivme kazanmıştır.

     İstanbul’un gelişen ve  genişleyen yüzü Silivri’mizde Türkiye’nin ve Avrupa’nın önde gelen ve sayılı firmaları ilçemizde faaliyet göstermektedirler.

     Son spor yılında toplam 6 ayrı branşta yaklaşık 750 sporcuyla liglerde mücadele etmektedir.

     Göreve geldiğimizden beri hayallerimizi birer birer gerçekleştiriyoruz. Sırada olanlardan da vazgeçmeye niyetimiz yok.

     Bugün Türkiye Süper  Liginde mücadele eden birçok kulüpten daha önce kurulmuş Silivri Spor nüfus,ilgi ve heves anlamında üzerine düşecek sorumlulukları rahatlıkla yerine getirecektir.

     1957 yılında kurulmuş olan sayısız başarılara imza atmış bir kulübüz.Son 4 sezonda 3.Ligten Süper Lige futbolcu satan tek kulübüz.

     Türkiye Kupasında 4.Turda 6 yabancılı Sivas Spor’a deplasmanda 1-0 ile elenen bir kulübüz.

     Futbol ve diğer branşlarımızda oynadığımız maçlarda seyirci ortalamamız bırakın 3.Ligi , Süper Ligte ki birçok Kulüpten daha fazladır.

     Bünyesinde Halk oyunları ekibi bulunduran tek Spor kulübüyüz.3.Ligte forma göğüs reklamına en yüksek ücretle satan kulübüz.Silivri sahilinde eşsiz yer ve konuma sahip tesisimizden sporcu ve taraftarlarımızın yararlandırmaktadır.

     Yönetimimiz, Genel Kurul Üyelerimiz,gönül elçilerimiz arasında birçok saygın iş adamına , siyasetçiye ve spor adamına sahibiz.

     Sonuç olarak birçok olumlu etkenin birleştiği İlçemiz ve Silivri Spor olarak ; bünyenizden ayırmayı düşündüğünüz Futbol Takımınıza talibiz.

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol