Silivri Facebook

Rıdvan Sırdaş, Kavga Çıkan Maçı Değerlendirdi
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Cumartesi günü Alibeyspor’un A-Genç ekibi Silivri Stadında gurubunun güçlü ekibi olan Avcılar Belediye Gençlikspor’u konuk etti. 90+3’te yedikleri gol sonrasında mağlup olan Alibeyspor, karşılaşma bitiminde Avcılarspor oyuncularıyla kavga girişiminde bulundu.
 
Alibeyspor Kulüp Başkanı Rıdvan Sırdaş maç hakkında ve çıkan kavga hakkında gazetemize yapıtğı açıklamada “Avcılarspor’la yaptığımız maçta çok gol kaçırdık. Hele ilk devrede kale çizgisinden çıkardıkları bir top var ve Avcılarspor’da güzel mücadele etti. Ancak ne var ki Avcılarspor’a ben devre arasında çocukların soyunma odasına girdim. Bazı futbolcularımız “Başkanım bunlar bize çok küfür ediyor” işte “Anamıza küfür ediyor. Senin bacını bilmem ne yapayım” diye ve hep hakemler uzaklaştığı anda küfür ediyorlar. Bende onlara dedim ki kötü söz sahibinindir, bırakın Allaha havale edeceksiniz böyle şeyleri dedim.
 
Maç sonunda da dört dakika uzatma verdi hakem ve o dört dakikanın sonunda biz bir gol yedik. Olabilir sporda yenmekte var yenilmekte, normal karşılayacaksın ben daima sporcularıma söylüyorum. Futbol üç sonuçlu bir neticedir yenebilirsin yenilebilirsin centilmence geçinme önemlidir diye.
 
Orada gene bir futbolcu en son maç bittiği anda yere düşmüştü Aykut onu kaldırmaya gidiyordu. Tesadüf benim önümde cereyan etti ve Avcılarspor’un yöneticileriyle hepimiz muhabbet ediyorduk orada. O futbolcu kalktı ağzıma alamayacağım bir kelime söyledi ve Aykut dayanamadı yumruğu vurdu. Yumruğu vurduktan sonrada saha birden karıştı. Bütün futbolcular birbirine girdi ve bende o vaziyette onları ayırmak için mücadele ettim. Hepsi bizim çocuklarımız rakipte olsa neticede bizim evlatlarımız onlar. Hoş olmayan bir şeydi, hoşuma gitmedi üzüldüm.
 
Yenilebiliriz ama tatsız bir olay olmaması gerekirdi. Ama Avcılarspor’dan da bunu beklemezdim, o futbolcuların o küfürle tahrik edip yani bilmiyorum hiç hoş değil. Ben onların idarecilerine de ikaz ettim dedim sizin oyuncular çok küfür ediyormuş, ikinci devre başladığın da benim futbolcularım böyle böyle söyledi ve devamlı küfür ediyorlar. “Ya futbolda olur böyle şeyler” dedi, “Sizinkilerde ediyordur, bizimkilerde ediyordur” dedi. Ama neticede böyle çirkin şeyler oldu ve istenmediğimiz olaylar” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol