Silivri Facebook
banner88

Şampiyon Silivrispor
 
Spor MERKEZİ
 
02-03 Ağustos 2008 tarihleri arasında Silivri Spor Salonu’nda Minikler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonalarına hazırlık amaçlı, “Silivri Yaz Kupası Taekwondo Turnuvası sona erdi. Silivrispor 55 madalya ile takım halinde şampiyon oldu.
 
02-03 Ağustos 2008 günü Silivri Spor Salonunda, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz faaliyetleri içersinde Silivri Spor Kulübü sporcularının katılımı ve desteğinde, yaz ayları etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Minikler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonalarına hazırlık amaçlı, “Silivri Yaz Kupası Taekwondo Turnuvası”na Çanakkale, Edirne’den iki kulüp, Tekirdağ ilinden 4 kulüp ve İstanbul’un ilçelerinden de 15 kulüp toplam 22 kulüpten 250 sporcu katıldı.
 
Cumartesi günü, minikler (erkek-bayan), 30-35-40-45-50-(+57), Pazar günü, Yıldız Bayanlar: 29-34-40-46-52-(+59) Yıldız Erkekler: 35-41-47-53-59-(+65) kategorilerinde yapılan müsabakalarda çok çekişmeli maçlara sahne olmuştu.
Yapılan maçlar sonunda dereceye giren sporcular ve takım sıralaması şöyle oluştu:
 
Dereceye giren sporcular,
 
Minikler Kategorisi, 
 
- 30 Kg. Erkek Emrah Ozan ŞAHİN 1.
- 30 Kg. Bayan Gizem PEKOL 1.
- 45 Kg. Bayan İlhan Deniz ÇETİNER 1.
- 50 Kg. Bayan Fatma CAN 1.
- 57 Kg. Bayan G. Beyza EREL 1.
- 30 Kg. Erkek Cihan Kasım AKSOY 3.
- 35 Kg. Bayan Göksu BAŞTÜRK 3. olmuştur.
 
Yıldızlar Kategorisi, 
 
- 29 Kg. Bayan Gizem PEKOL 1.
- 52 Kg. Bayan G. Beyza EREL 1.
- 59 Kg. Bayan M. Büşra EREL 2.
- 59 Kg. Bayan Tuğçe AVCI 3.
- 53 Kg. Erkek B. Kaan ÇOLAK 3.
 
Takımlar Kupa Sıralaması;
 
1- Silivri Spor Kulübü    55 Puan,
2- Üsküdar Belediye Spor Kulübü 50 Puan,
3- Gaziosmanpaşa İhtisas Spor Kulübü 26 Puan,
4- İstanbul Babatlar Spor Kulübü  25 Puan.
 
Müsabakalar sonunda yapılan kupa ve madalya töreninde Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Silivri Gençlik ve Spor Müdürü Adnan Güneysu, Silivrispor Kulüp Başkanı Refik Bek, Belediye Başkan Danışmanı Sancak Dolar, Belediye Özel Kalem Müdürü Temel Aslan hazır bulundular.
 
Takım halinde şampiyon olan Silivrispor’un antrenörü Ufuk Aysel’e İstanbul İl Spor Müdürü Tamer Taşpınar adına kupayı veren İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adnan Güneysu başarılarından dolayı genç antrenörü ve sporcuları kutladı. Daha sonra yapılan törenlerde kupa ve madalyalar sahiplerini buldu.
 
Turnuvaya gelen 250 sporcu ve misafirleri Silivri’de oturan sporcu aileleri karşılarken,  250 sporcu, 22 antrenör ve 20 hakeme öğlen yemekleri turnuva boyunca Silivrispor tarafından verildi.

Tüm sporcu ve antrenörler ile hakemler müsabakalar sonrasında Silivrispor yöneticilerine ve antrenörlerine teşekkürlerini sunarak memnuniyetlerini dile getirdiler. Silivrispor tarafından katılan tüm kulüplere plaket verilmiş, ilk dörde giren sporculara madalya, ilk dörde giren takım antrenörlerine kupa ve çeyrek altın hediye edildi.

Müsabakalar neticesinde Silivrisporlu Taekwondocular, 7 altın, 1 gümüş, 4 bronz madalya alarak Silivrispor’u takım halinde Şampiyon yaparak büyük bir başarı kazandılar. Turnuvanın ilk günü minikler kategorisinde Silivrispor’un göstermiş olduğu başarının ardından Pazar günü yıldızlar kategorisi için Üsküdar Spor Kulübü, 3 kulüp birleşerek iyi sporcuları tek liste olarak sunmuş, birincilik kupasını Silivrispor’un elinden almaya çalışmışsa da, Silivrispor’lu sporcular buna izin vermeyerek yine birinciliği elde ettiler..
 
Bilindiği gibi Silivdispor’u 4. Dan 3. Kademede olan Antrenör Ufuk Aysel ve yardımcısı 2. Dan 1. Kademede olan Bilal Erel çalıştırıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol