Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ BAŞLADI ALİBEY BİTİRDİ : 1-4
Ligin ilk devresindeki karşılaşmada rakibini 2-1 yenen Silivrispor bu karşılaşmadan yine galibiyet ile ayrılıp şampiyonluk yolunda avantaj elde etmeyi amaçlıyordu. Alibeyspor ise hem ilk yarıda yenildiği   Sİlivrispordan  rövanşı almak hem de  zirvede tek kalmak istiyordu. Her iki takımında kazanmak için sahaya çıktığı mücadele de zevkli geçti.
Maçın 15. dakikasına kadar  oyunda topa daha çok sahip olan ve daha çok rakip alanda  olan taraf Silivrispordu. Daha sonra toparlanan Alibeyspor oyunda önce dengeyi kurdu ve daha sonra da hakimiyeti ele aldı. İlk yarı boyunca sayısız korner atışı kullanan Alibeyspor Silivrispor defansını ve kalecisini geçmeyi başaramadı.
 
İkinci yarı başlarında kullanılan korner atışında Alibeyspor ceza alanı içinde yaşanan karambolde defansa çarpan top kaleciyi yanıltınca Silivrispor 1-0 öne geçti. BU gol sonrasında rakip kaleye yüklenen Alibeyspor Silivrispor defansını ve kalecisini geçmekte zorlandı.
Maçın  68. dakikasında sahanın yıldızı Ramazan ceza alanı dışından   akıl dolu bir vuruşla  topu Silivrispor ağlarına gönderdi.  Gölün şokunu üzerinden atamayan Silivrispor ikinci golü yine Ramazan’ın ayağından yedi. İlk golü attığı mesafeden yine çok sert ve düzgün bir vuruş yapan Ramazan kalesinden  biraz ileride olan kalecinin üzerinden topu ağlara gönderdi 2-1.
Kalesinde gördüğü iki  golle şok olan Silivrispor bu dakikadan sonra oyundan tamamen koptu. Maçın yıldızı Ramazan iki golü attıktan sonra  bir de Ahmet’e al da at dercesine bir pas verdi, Ahmet kalecinin hatalı çıkışını değerlendirerek skoru 3-1 e getirdi.
Maçın skorunu ise yine sahanın iyi oyuncuları arasında  yer alan İsmail belirledi 4-1. Maç sonrası Alibeysporlu futbolcular büyük  sevinç yaşadı. BU skor ile Alibeyspor şampiyonluk yolunda  çok büyük  bir avantaj elde etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol