Silivri Facebook

Silivri Belediyesi Üçüncü Oldu
 
Kaynak : İBB Web
 
 

 
Turnuvanın en centilmen takımı ödülünü Küçükçekmece Belediyesi ile İBB Acilyardım Cankurtarma Müdürlüğü aldı. Küçükçekmece Belediyesi’ne ödülünü Zabıta Daire Başkanı Mustafa Tahmaz verirken, Acilyardım Cankurtarma Müdürlüğü ise ödülünü İSPARK AŞ. Genel Müdürü Kadir Gurbetçi’den aldı.
 

 

 
Turnuvada 4. olan Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü ödülünü Avrupa Yakası Zabıta Müdürü Mehmet Akif Can’dan alırken 3. olan Silivri Belediyesi ödülünü Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mevlüt Bulut’tan aldı. 2. olan Gençlik ve Spor Müdürlüğü ödülünü İBB Genel Sekreter Yardımcısı Muammer Erol’dan; 1. olan İSTAÇ A.Ş. ise ödülünü Meclis Başkan Vekili Ahmet Selamet’ten aldı. Turnuvada FİFA kokartlı hakemlerimiz Cüneyt Çakır ve Maksut Balta’nın teşekkür plaketlerini Gençlik ve Spor Müdürü Enis Erdem verdi.
 

 
Turnuvanın finalinden önce oynanan şöhretler karması maçı da nostalji fırtınası estirerek izleyenlere hoş dakikalar yaşattı. Rıdvan Dilmen, Uğur Tütüneker, Semih Yuvakuran, Cem Pamiroğlu, Hasan Vezir, Erhan Önal, Hakan Tecimer, Kadir Akbulut ve Erdi Demir gibi isimlerin yer aldığı maç turnuvaya ayrı bir renk kattı.
 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol