Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ DÜNYA ŞAMPİYONU ÇIKARDI...

ÖZEL SPORCULAR BİSİKLET MİLLİ TAKIMI DÜNYA ŞAMPİYONU

Hem bayanlarda hem de erkeklerde…

       Konya' da yapılan 4. INAS Özel Sporcular Dünya Bisiklet Şampiyonasını sona erdi.

       4. INAS Özel Sporcular Dünya Bisiklet Şampiyonası’nda Abdullah KARACA, Hasan İNCEBACAK ve Murat UĞURLU’dan oluşan Bisiklet  Erkek Milli Takımı 10.2 km’lik parkuru 15.37.271’lik derecesiyle ilk sırada bitirerek  DÜNYA ŞAMPİYONU oldu.

        Canan AĞAOĞLU,  Öznur UYSAL , Vesile CERENOĞLU’ ndan oluşan Bisiklet Bayan A Milli Takımı 10.2 km’lik parkuru 22.19.257’lik derecesiyle bitirerek altın madalyaya kazanarak DÜNYA ŞAMPİYONU oldu.

  

       İlklerin Sporcusu Canan

   Canan AĞAOĞLU;  özel gereksinimli bireylerde Silivri’de Milli Takıma kabul edilen  ilk özel  sporcu, Dünya şampiyonasına katılan ilk özel sporcu, Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan ilk  özel sporcu oldu.

 

      TUNA’ Bu başka bir mutluluk’

   Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail TUNA ’Öncelikle erkek ve bayan milli takım sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Emeği geçen herkese teşekkürleri sunuyorum. Müthiş bir şampiyona idi ve çok güzel sonuçlar alındı.

   Sporcumuz bisikletin prensesi  Canan AĞAOĞLU Dünya Şampiyonu Bayan  Bisiklet Milli Takımı ile Ülkemizi ve  Silivrimizi Uluslararası arenada temsil ederek gururumuz oldu ,  bu başka bir mutluluk. Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü olarak bir ilke daha imza attık , daha büyük  başarılara imza atacağımıza hiç kuşkum yok.’

  İsmail TUNA;  Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Gürdal GÜMÜŞ  ve INAS Avrupa Başkanı Geoff Smedley  ile görüşerek Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü’ nün yaptığı aktiviteler hakkında bilgi verdi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol