Silivri Facebook
banner88

Silivri Galatasaray'ın da Gündeminde...!
 
GALATASARAY Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Adil Emecan, sarı kırmızılı kulübün büyük bir tesisleşme hamlesi içinde olduğunu söyledi. Emecan, "Proje ve çalışmalarımız bittiği zaman kulübümüz birçok Avrupa kulübünü geçecek. Büyük yatırımlar içindeyiz. Çoğunu da sponsorlar desteği ile yapıyor ve yapacağız. G.Saray’ın önü çok açık. Öyle kimsenin söylediği gibi büyük maddi zorluklar içinde değiliz. Her kulübün borcu var ama bu kadar da gayri menkulü yok" dedi.
 
Değerlendireceğiz
Yönetim olarak büyük bir özveri ile çalıştıklarını vurgulayan Adil Emecan şunları söyledi: "Yalnızca İstanbul değil, Sapanca’da da arsalarımız var. Silivri ilçesi Kavaklı Beldesi’nde 80 dönüm bir arazi kulübümüze verilmek isteniyor. Öncelikle bu arazinin Silivri’ye götürülecek olan metro ve yapılacak olan havaalanı ile bağlantısı araştırılıyor.
 
Büyükçekmece’de ise belediye başkanının arazi ile ilgili bir çalışması var. Hukuki süreci devam ediyor. Hukuki süreç bittiğinde oraya yapacak olduğumuz tesislere, Florya Metin Oktay Tesislerimizi taşıyarak Florya’yı değerlendireceğiz. Çok kıymetli bir arazi olan Florya’ya iş merkezi ve villa yapılacak.
 
Mükemmel tesisler yapacağız
Beylikdüzü Belediyesi’nin yine bir arsa ili ilgili bir çalışması var. Burası da 20 dönümlük bir arazi. Orayı nasıl değerlendireceğimiz konusunda bir çalışma yapıyoruz. E5 karayolunun yanında. Bu araziye Galatasaray Futbol Okulu yapmayı planlıyoruz.
 
Küçükçekmece’deki şu anda üzerinde kürek tesislerimizin bulunduğu arsamıza, Galatasaray’a yakışır Kalamış benzeri sosyal tesis yapacağız. Sapanca Gölü’nün kıyısında Kırkpınar Belediyesi’nin verdiği bir arsamız, 20 dönümlük bir yerimiz var. Burası içinde çalışmalarımız ve projelerimiz devam ediyor. Riva arazimiz anıtlar kurulunda bugün yarın cevap bekliyoruz. Cevap geldikten sonra değerlendireceğiz. Mükemmel sosyal tesisler yapacağız."
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol