Silivri Facebook

Silivri Lisesi 49 sayı fark attı !
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Liselerarası Basketbol turnuvası geçtiğimiz Pazartesi günü başladı. Silivri Lisesi, Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi, Selimpaşa Lisesi, Selimpaşa Atatürk Lisesi ve Necip Sarıbekir Lisesi’nin basketbol takımlarının katıldığı turnuvanın ilk gününde Silivri Lisesi ile Necip Sarıbekir Lisesi karşılaştı.  Saat 13.oo te başlaması gereken karşılaşma, Voleybol maçlarında da hakemlik yapan öğretmenlerin yönettikleri maçların uzaması nedeniyle geç başlayan  karşılaşma öncesinde skorboard kullanacak görevlilerin tesisata yabancılık çekmeleri de başlama saatini geriye attı.
 
 
Saat 14.oo sularında başlayan karşılaşmada Silivri lisesi takımı Boran Arda , Berat Kaan , Altuğ , Ümit , Kıvanç, Alican, Tiber,Uğur, Doğan ve Ali’den  oluşurken; Necip Sarıbekin Lisesi Basketbol Takımı Mustafa Suphi, Mustafa, Oğuzhan,Kadir, Okan, Murat, Çağdaş, Olcay ve metin’den oluştu.
 
Karşılaşmanın başından itibaren baskın oynayan Silivri Lisesi tüm periyotlarda açık ara önde götürdüğü karşılaşmadan  49 sayı fark ile 79-30 galip ayrıldı.
 
Turnuva yarın Silivri Lisesi ile Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi arasında 13.oote oynananacak karşılaşmadan sonra iki Selimpaşa Lisesi’nin karşılaşması ile devam edecek.
 
 
Selimpaşa Atatürk  Anadolu Lisesi ile Selimpaşa Lisesi karşılaşmasının galibi ile, Silivri Lisesi- Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi galibi Finali Cuma günü oynayacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol