Silivri Facebook
banner88

Silivri Mimarsinan Spor Kulübü B Gençleri Hazırlanıyor
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Ancak B Gençlerde öyle olmayacak şampiyonluğu rakiplerimizden büyük farkla alıcaz. Bunun için çok çalışıcaz gençlerimeze güveniyorum. Bu düşünce ile yola çıkarken tabiki herzaman sporun gereği dostluğun kardeşliğin ön planda olduğunu herzaman ifade etmekteyiz. Gençlere öncülük yaparken toplumu hiçbir zaman tahrip etmiyecek düşünceler ve temeller üzere çalışmalarımızı en iyi şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Çünkü herşey insanlar içinse önce insanlara zarar vermemek zorundayız faydalı olabilmek için elimizden geleni yapabiliriz.
 
Elimizden gelmeyen bir şeye zaten sorumlu değiliz. İnanıyorum ki doğru fikirler üzerinde çalıştıktan sonra herzaman güzel şeylere kavuşmak mümkündür. İnşallah hedeflediğimiz alt yapıyı dahada ilerdeki sezonlarda sahip olmaya çalışacağız. Toplumda hakkımız da gereksiz ve aslı olmayan söylentiler duyuyorum. Bunlar bizim için engel olamaz. bu boş laflarla uğraşanlar boş insanlardır. Biz kimseyle uğraşmayız çünkü vaktimiz işimize yetmiyo eğer insanlar başkaları ile uğraşmak yerine kendi işleriyle okadar ilgilenirseler hayatlarından daha mutlu olurlar diye düşünüyorum. Biryerden bize bir söz uzatılırsa herzaman heryerde buna eniyi şekilde cevabımızı veririz çünkü yalanı iftarıyı hiç kimse kabul edemez.
 
ben siyaset yaparken dahi yalan konuşmadım ama hayatın en güzel işini sporla uğraşırken eğer yalan konuşursam kendime yazık etmiş olurum her zaman her yerde gerçekleri ve doğruları dışında hiçbir laf kullanmam onun dışında boş laf üretmeye zamanımız yok biz kendi işimize bakarız. Bir toplumun geleceği gençleri ise bu gençliğe herkesin sahip çıkma zorunluğu vardır. Biz kendimizi kurtarıcı olarak görmüyoruz sadece elimizden geleni gençlere ön ayak olabilmek içindir'' diye konuştu.
 
İsmail GÜÇLÜ
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol