Silivri Facebook

Silivri, Silivrispor için kenetlendi
 
Kaynak : HaberTE
 
Nüfusu ve ekonomisi Silivri"den küçük ilçelerin futbol takımları bile profesyonel liglerde oynuyor” vurgusunda bulunan Nüfusu ve ekonomisi Silivri"den küçük ilçelerin futbol takımları bile profesyonel liglerde oynuyor” vurgusunda bulunan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, “Ben de herkes gibi teknik kadroya, futbolculara ve yönetim kuruluna çok güveniyorum. Silivrispor"un 3. Lig"e çıkma zamanı geldi.” dedi.
 
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, geçen dönem Silivrispor Kulüp Başkanlığı"nı yapan Akgün Duru"nun Türkiye Futbol Şampiyonası öncesi kırmızı lacivertlilere moral ve destek amacı ile Alipaşa Mahallesi"nde bulunan çiftliğinde verdiği mangal başı partisinde futbolcular ve yöneticilerle buluştu. 

SİLİVRİSPOR"DA MORALLER YERİNDE
3. Lig"e Yükselme Grubu 1.Kademe Maçları için Eskişehir"e gidecek olan temsilcimiz Silivrispor"da moraller yerinde. İlçe Kaymakamından taraftarına, Silivri"nin sporcu Belediye Başkanından eski yöneticilerine kadar herkesin sahip çıktığı kırmızı lacivertliler, profesyonel lig için yemin ettiler. Eski Başkan Akgün Duru"nun çiftliğinde verdiği yemeğe, futbolcular tam kadro katıldı. Yemekte Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Tevfik Duru, Silivrispor Kulüp Başkanı Turan Turan, Silivrispor Kulubü yöneticilerinden Salih Gürcan, Süleyman Gençoğlu, Aytaç Tuna ve eski Yönetici Atilla Yıldız da futbolcuları yalnız bırakmayan isimler oldular. 

BAŞKAN TURAN SİLİVRİSPOR YOLUNDA
Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme"ye yükselen Alibeyspor"da kaptan olarak futbol oynayan Silivri"nin sporcu Belediye Başkanı Hüseyin Turan, “Kısmetse Silivrispor 3.Lig"e çıkacak. Ben de seneye Silivrispor formasını giyeceğim” esprisini yaptı. 

SİLİVRİ, SİLİVRİSPOR İÇİN KENETLENDİ
Kuruluşunun 50.yılında profesyonel ligi hedefleyen Silivrispor"a destekler çığ gibi büyürken, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan da Silivrispor"un 3. Lig"e çıkacağını söyledi. Turan, “İlçemizin adını taşıyan Silivrispor"umuzun 3.Lig"e çıkma zamanı geldi. Anadolu"da nüfusu ve ekonomisi Silivri"den küçük ilçelerin futbol takımları bile profesyonel liglerde oynuyor, 3. ve 2.Lig"de mücadele veriyorlar. Ben de herkes gibi teknik kadroya, futbolculara ve yönetim kuruluna çok güveniyorum. Silivrispor"un 3. Lig"e çıkma zamanı geldi. Her zamanda yanlarındayım. İnşallah Eskişehir Grubu"ndan çıkarak profesyonel lige bir adım daha yaklaşan takım Silivrispor olacak. Bugün takıma moral yemeği veren Akgün Duru kardeşime teşekkür ediyorum ve destek veren herkese sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol