Silivri Facebook

Silivrili Futbolculara Profesyonel Lig Yolu
 
Bölgemizde uzun yıllar teknik adam olarak görev yapan Cemil Kenar çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Teknik adamlığı süresince hep seçici davrandığını ve bu yüzden şuana kadar sadece üç takım çalıştırdığını söyleyen Kenar “Bir çok teklifler alıyorum fakat benim için önemli olan paradan çok, takım içerisindeki huzur ve takımın hedefi. Kumburgazspor’da huzurum ve rahatım yerinde. Bu nedenlede şuanda başka bir takımı çalıştırmayı düşünmüyorum. Tabiki bazı teklifler aldığım doğru fakat kulüpler değil ben kulüp seçerim. Bu konuda sadece ben değil bütün teknik adamlar seçici olmalı. Öyle her gelen teklife balıklama atlamamaları gerekiyor. İyi düşünmeleri şart.Sonuçta iyi düşünmeden bu işe girdilermi hem kendileri hemde kulüpleri için kötü oluyor.
 
Bir teknik adam parayı ikinci plana atıp öncelikle şunu düşünmeli. ‘Ben bu takımda neler yapabilirim veya takımın bir hedefi, amacı var mı?’ Şuana kadar hiç bir zaman hedefsiz haraket etmedim. Çalıştırdığım takımlarda önce hedef ve huzur aradım. Benim öncelikli tercihim Kumburgazspor’da teknik adam olarak devam etmek ama ilerde ne olur bilemem” dedi.
 
Muhsin Selçuk ve Yetkin’e teşekkür ediyoruz
Sezon başında kötü futbol oynadıklarını fakat özellikle ligin ikinci yarısında toparlanıp büyük bir çıkışa geçtiklerini söyleyen Cemil Kenar “Benim gözümde Kumburgazspor 2.Amatör küme için lüks bir takım. 1.Amatör kümenin yükünü rahatlıkla kaldırabilecek güçte. İnşallah gelecek sezon 1.Amatör kümede biletini alacağız. Bu arada oyuncularımızdan Muhsin, Selçuk ve Yetkin Karakaş’a teşekkür ederiz. Oynadıkları futbolla takımı sırtlayan isimler oldular.. Yetkin Karakaş arkadaşımız ise bu sezon büyük bir ihtimalle Silivrispor’da 2.Başkan olarak görev yapacak. Onada yeni görevinde başarılar diliyoruz, fakat bu üç arkadaşımız  yeni sezonda Kumburgazspor formasını giymeye de devam edecekler” dedi.
 
Kasımpaşaspor adına futbolcu izleyeceğim
Profesyonel ligde mücadelesini sürdüren Kasımpaşaspor’un Futbolcu İzleme Komitesinde görev aldığını söyleyen tecrübeli teknik adam “Kasımpaşaspor yönetimi, bölgemizde top koşturan başarılı futbolcuları takip edip maçlarını izlemem için benimle anlaştılar. İnşallah Sİlivri’den bazı yetenekli futbolcuları bu vasıtayla profesyonel liglerde mücadele etme fırsatı bulacaklar” dedi.
 
Müjdat Gürsü anısına maç
17 Haziran’da veteranlar maçında forma giyeceğini söyleyen Kenar “Haziran ayının 17’nde rahmetli Müjdat Gürsu anısına Silivrili Veteranlar arasında bir maç düzenlenenecek. Eğer büyük bir aksilik olmaz ise bu karşılaşmada forma giyeceğim” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol