Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİSPOR BOLU'DA OKSİJEN VE MORAL DEPOLUYOR
 
Salı günü tesislere yerleşen kırmızı lacivertli temsilcimiz, hotel personelinin yakın ilgisi ile adeta kendi evinde gibi. Üç sezondur aynı hotelde kamp yapan Silivrispor, Termal Hotele ait çim sahalarda ve spor aletlerinde çalışırken kros için Hotele 11 km. uzaklıktaki Gölcük ormanından yapmakta.
 
TONTA TAKIMINDAN MEMNUN
 
Bolu Termal Hotelde Teknik Sorumlu Mesut Tonta ve Antrenör H.Ufuk Bek gözetiminde çalışan Silivrispor’lu futbolcuların hırsı teknik kadroyu memnun ederken, Teknik Sorumlu Mesut Tonta çalışmalar esnasında futbolcularına “Bravo” “Çok iyi” “Mükemmel” “Daha iyi olacak” gibi sözleri ile adeta moral aşılmakta. Teknik Sorumlu Mesut Tonta’nın kampla ilgili görüşleri şöyle. “Silivri’de tesislerimizde başladığımız çalışmalarımızı Bolu’da devam ettiriyoruz. İlk iki günü geride bıraktık. Toplu ve topsuz çalışmalarımız aralıksız devam etmekte. Hiçbir sıkıntı yok. Takımın moral motivasyonu en üst düzeyde.
 
Çalışarak eksiklerimizi sıfıra indireceğiz. Lige15 gün gibi kısa bir süre kaldı. İdeal kadromuzu şekillendirmek istiyoruz. Bunun içinde hazırlık maçları yaparak hem eksiklerimizi daha iyi görme fırsatı, hem de ideal kadromuzu şekillendirmiş olacağız. Bu sabah saat 10.00’da kamp yaptığımız hotelin tesislerinde İzmit Süper Amatör Lig takımlarından Uzunçiftlik ile oynayacağız. Tüm arkadaşlara şans vererek son durumlarını göreceğiz. Kısacası kamp beklediğimiz gibi çok güzel geçiyor. Takımda arkadaşlık mükemmel bu da başarıya olumlu katkı yapacaktır” dedi.
 
YÖNETİCİLER SÜREKLİ TAKIMLA
 
Bolu Kampına Kafile Başkanı olarak gelen Futbol Şube Sorumluları Naif Yıldızlar ve Candemir Yılmam ile Tesisler Sorumlusu Şerif Dinçel, sürekli bire bir futbolcularla yakından ilgilenirken, bu da takım üzerinde ayrı bir hava ayrı bir moral olmakta. Futbol Şube Sorumluları Yıldızlar ve Yılmam ortak yaptıkları açıklamada şunları söylediler.
 
“İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Takım üzerinde olumlu bir etki yarattı. Geldiğimiz yer güzel bir ortam. Zaten buraya Galatasaray gibi, Vestel Manisa gibi kulüplerin gelmesi, Milli Takımlar düzeyinde takımların gelmesi kamp yaptığımız Bolu Termal Hotelin kalitesini ortaya koyuyor. Ayrıca bir çok futbolcumuz gerek Silivrispor forması ile gerek başka kulüplerle buraya kampa geldikleri için hiç yabancılık çekmediler. Ortam güzel olunca çalışmalarda verimde en üst düzeyde oluyor. Futbolcuların her geçen gün performansları artıyor.
 
Bugün bir hazırlık maçımız olacak. Teknik kadromuz eksikleri görme imkanı bulacaklar. Lig öncesi konuşmak çok erken, o yüzden hep birlikte izleyeceğiz ve göreceğiz. Silivrispor’u layık olduğu yere çıkarmak için el birliği ile çalışacağız” dediler.
 
BAŞKAN BEK SÜREKLİ TELEFONLA BİLGİ ALIYOR
 
Silivrispor Bolu Termal Hotel’de kamp yaparken, Kulüp Başkanı Refik Bek özel işlerinin yoğunluğu nedeni ile kafilede yer almazken, Teknik Kadro’dan ve Yönetici arkadaşlarından sık sık telefonla bilgi almakta.
 
İLK HAZIRLIK MAÇI BUGÜN UZUNÇİFTLİKSPOR’LA
 
Temsilcimiz Silivrispor Bolu’da bugün ilk hazırlık maçını İzmit temsilcisi Uzunçiftlik ile yapacak. Sabah saat 10.00’da başlayacak karşılaşmada Teknik Sorumlu Mesut Tonta’nın tüm oyunculara forma vermesi beklenmekte.
 
FOTO BİLGİLER.
1-AYAĞININ TOZU İLE ANTRENMAN.
2-ARKADAŞLIK HAD SAFHADA.
3-4 ÇALIŞMADAN
5-TEKNİK SORUMLU TONTA
6-ANTRENMANDAN
7-SİLİVRİSPOR BOLU’DA KENETLENDİ.
8-YÖNETİCİLER TAKIMIN HER YANINDA.
9-10-11 KALECİLER CÜNEYT-SELAHATTİN VE ALPER ÇALIŞMALARDA EN ÇOK EFOR KAYBEDENLERİN BAŞINDA GELMEKTE.
12-ÇALIŞMADAN  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol