Silivri Facebook
banner88

Silivrispor sahaya indi
 
Spor Merkezi
 
Mazisi başarılarla dolu Süper Amatör Lig temsilcimiz Silivrispor, 2008-2009 Futbol Sezonuna pazartesi günü Silivri Stadı’nda yaptığı antrenmanla start verdi. Antrenör Mesut Tonta ve Antrenör Yardımcısı H.Ufuk Bek gözetiminde yaklaşık bir saat süren çalışmayı Silivrispor Kulüp Başkanı Refik Bek, İkinci Başkan Sancak Dolar, Başkan Sözcüsü Şerif Dinçel, Futbol Şube Sorumlusu Candemir Yılmam ve Eski Yöneticilerden Temel Aslan birlikte izledi.
 
MESUT TONTA’DAN FUTBOLCULARA MESAJ
 
Silivri Stadı’ndaki ilk antrenman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yapan Antrenör Mesut Tonta “Hepimiz büyük bir yükün altına girdik. Silivrispor büyük bir camia, yılların profesyonel lig özlemini el ele bitireceğiz. Bu yükü omuzlarımızda hissedersek, başarı da beraberinde gelecektir. Hayırlı sezonlar” dedi.
 
İLK ANTRENMANDA 21 KİŞİ
 
Geçen yılki kadrodan Kaptan Özgür, Cüneyt, Musa, Erkan, Levent, Cemal, Seçkin ve Atay’ın yanı sıra, Vahit, Murat, Turgay, Ersin, Gökhan, Cem, Şamil, Selahattin, Serdar, Serhat, Yüksel, Okan ve denemeye tabi tutulan Murat çalışmalara katıldı.
 
ALT YAPIYA BÜYÜK DEĞER
 
Alt yapıdan Seçkin, Vahit, Murat, Ersin ve Turgay A Takımla antrenmanlara çıkmaya başlarken, Teknik Kadro ve Yöneticiler adeta gençlerin üzerine titremekte. Futbol Şube Sorumlusu Candemir Yılmam “Alt yapıya değer vermeyen kulüpler başarıyı yakalasa da bu kalıcı değil günlük olur. Önce alt yapı diyoruz. A Takım bazında geçen yıl ki kadronun iskeletini koruduk. Dış transferin yanı sıra alt yapıdan arkadaşlarımızda A Kadro ile çalışmalara başladı. Ağustos 16’sında Bolu kampımız olacak. İyi biz hazırlık dönemi geçirerek lige merhaba demek istiyoruz” dedi.
 
CEM VE ŞAMİL YUVAYA DÖNDÜ
 
İki sezon önce Silivrispor formasını giyen Cem ve Şamil bir sezon aradan sonra tekrar Silivrispor’a dönerken “Silivrispor’un yeri gerçekten çok farklı” dediler. K.B.Düzü forması giyen Cem ve Edirne Ayşekadın formasını giyen Şamil’in yanı sıra Alibeyspor’dan Gökhan, İzmit’ten Selahattin, Bakırköyspor’dan Serdar ve Serhat, İnegöl’den Yüksel ve İzmir’den Okan Barbaros Torunlarının yeni transferleri oldular.
 
SIRADA VOLKAN VE İLHAMİ VAR
 
Hadımköyspor’un başarılı santraforu Volkan’ı da renklerine katan kırmızı lacivertliler, Alibeyspor’dan İlhami’yi de tekrar yuvaya döndürdü. Volkan memleketinde olduğu için ilk çalışmaya katılamadı.
 
FATİH’İN OKUL PROBLEMİ
 
Efendi kişiliği ile gönüllerde taht kuran Fatih Yorulmaz, eğitimi nedeni ile Silivrispor’dan uzak kalırken, göreve hazır olduğu haberini yollaması camiada büyük sevinç yaşattı. Okul problemini çözmeye çalışan Fatih, Silivri’yi özlediğini ve Silivrispor formasının burnunda tüttüğünü açıkladı.
 
BEK “SİLİVRİSPOR HEPİMİZİN
 
Sezonun ilk çalışmasında takımı yalnız bırakmayan Silivrispor Kulüp Başkanı Refik Bek şunları söyledi. “Lojman olarak kullanılan tesislerimizde tadilat çalışmaları nedeni ile sezon hazırlıklarımız biraz geç başladı.
 
Bazı art niyetli arkadaşlar bunu fırsat bilerek aslı astarı olmayan çirkin dedikodularla futbolcularla anlaşamadığımızı, anlaştıklarımıza para veremediğimizi söyleyerek spor camiasını ikilemde bırakmaktalar. İşte ilk çalışmamız herkes burada. Daha bir iki arkadaşımız daha var, onlarda şahsi işleri nedeni ile ilk çalışmaya katılamadılar. Bunlar gerçekten üzücü olaylar. Silivrispor Refik Bek’in, Şerif Dinçel’in, Sancak Dolar’ın, ya da ne bileyim  Ahmet’in Mehmet’in kulübü değil.
 
Bugün ben varım yarın bir başkası. Bakın kimler geldi kimler geçti. Kim Silivrispor için bir çivi çakarsa onu saygı ile anmalıyız. Silivrispor, ilçenin takımı hepimizin takımı. Herkes elini taşın altına koyacak, bu maddi olur manevi olur.
 
Ama elini taşın altına koymadan kendine rant sağlamak isteyenler konuşmayacak, bu hakkı da kendinde bulmayacak. Bu hakkı kimseye vermezler. Biz yönetim kurulu olarak tüm zorluklara göğüs gererek yola çıktık.
 
Başarılı olur veya olmayız ama Silivrispor adına ne kadar çok gencimize spor yaptırırsak bunun gururu bunun mutluluğu bize yeter. Bakın ilklere imza attık, deniz kenarında sahil kasabasıyız denizle ilgili Silivrispor’un branşı yok.
 
Yelken Kulübünü faaliyete soktuk. Hayatın gerçeği olan engelli çocuklarımız için yaz spor okulları açtık. Burada çocuklarımızı düşündüğümüz kadar aileleri de düşündük. Çünkü aileler için çocuklarına değer verildiğini hissetmek kadar güzel bir duygu olamaz. Silivrispor olarak bunu başarabildi isek, ki başardık ne mutlu bize. İşte bunları yapmanın uğraşı içerisindeyiz. Tabii ki meyve veren ağaç taşlanacak.
 
Ama el insaf olmalı. Her şeye rağmen yeni bir sezona merhaba dedik. Yeni sezon yeni umutlar. İyi bir kadro oluşturduk. Futbolcu ayağı, teknik kadro, yönetim ve taraftar bütünlüğü ile özlenen 3.ligi yakalayacağımıza inanıyorum. Silivrispor camiasına hayırlı bir sezon diliyorum” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol