Silivri Facebook
banner88

Silivrispor'da moraller yükseldi

Alınan bu çok önemli galibiyet ile takımda moraller yükseldi ve bu hafta gidilecek B.Trakya maçına kilitlenildi. Kalan üç maçtan, son iki maçını Silivri Stadı’nda oynayacak olan Silivrispor, Tuzlaspor’un takılmasını ve ikinci olarak finallere gitmeyi hedefliyor.
B. Trakya maçından alınacak galibiyet ile Silivrispor’un önü açılacak, son iki haftada rakipler, Bağcılar ve Selimiyespor.

İkincilikte iddialı olan Tuzlaspor ise bu hafta Gürpınar deplasmanına gidecek, daha sonra Taksim ile evinde oynayacak ve son hafta Haliç deplasmanına gidecek. Haliçspor, son haftaya ümitlerini taşırsa bu maçın çok çelişmeli geçeceği ortaya çıkıyor.
Tüm bu karşılaşmalara rağmen, Silivrispor’un  son üç maçını mutlak kazanması gerekiyor.
Haliç maçından sonra, Silivrispor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular telafisi olmayan son üç maçı kazanmak için yüksek moralle bu karşılaşmaları beklemeye başladılar. Son maçlarla ilgili görüşlerini aldığımız Teknik Direktör Ozan Karakiraz “ takım tam bir uyum içinde, futbolcularımızın çalışma ve hırslarından çok memnunum, onlara güveniyorum, son üç maçımızı kazanıp, Tuzlaspor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol