Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİSPOR'DA TANIŞMA YEMEĞİ
 
Haber: Cihangir Davutoğlu
 
Silivrispor’da yöneticiler, futbolcular ve teknik kadro Avalon Leb-i Derya Restaurant’ta tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldiler. Yenen yemeğin ardından futbolcu, teknik heyet ve yönetim, daha sonra resmi toplantıya geçtiler. Toplantıyı açan Silivrispor Başkanı A. Refik Bek, “Geçen seneki kadromuzu koruyarak, teknik kadromuzun istekleri doğrultusunda yeni transferler yaptık ve takımı güçlendirdik.
 
Yeni transferlerimizin bazıları daha önce Silivrispor forması giymiş futbolcular. Onların yabancılık çekmeyecekleri bir takıma gelmeleri ve diğer yeni futbolcularında kısa sürede adapte olacaklarını düşünüyorum’’ dedi. Futbolcular adına söz alan takım kaptanı Özgür Kurt “Bu sene hedeflerinin yine şampiyonluk olduğunu, yeni gelen arkadaşların uyum sorunu yaşamayacakları bir ortam olduğunu’’ söyleyerek sözlerini tamamladı ve takım arkadaşlarını Yönetim Kuruluna tanıttı.
 
Güzel bir akşamın yaşandığı ve çok olumlu geçen toplantının ardından, Yönetim, teknik heyet ve futbolcular moral depolayarak yemekten ayrıldılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol