Silivri Facebook

Silivrispor'dan Bombalar
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Gelecek sezon çok farklı ve güçlü bir Silivrispor oluşturabilmek için şimdiden kolları sıvayan Silivrispor yönetimi, 10 Haziran’da gerçekleştirecekleri kongrede eğer yeniden seçilirlerse, yeni anlaştıkları teknik direktörleri ve futbolcular ile gelecek sezonda mücadele edeceklerini söylediler.
 
Silivrispor Kulüp Binasında gerçekleştirilen toplantıda Kulüp Başkanı Turan Turan ve yönetim kurulunun hazır bulunurken, Başkan Turan bombaları teker teker patlattı. Turan yaptığı açıklamada “10 Haziran’da kongrenin bize yetki vermesi halinde yeni hocamız Dr.Kamil Erdem ile yardımcısı Atakan Çağlayan olacaktır. Ayrıca 14 futbolcuyla prensipte anlaştık,  gelecek sezonda inşallah formamızı giyecekler” dedi.
 
Bizden başka aday yok
Bu arada 10 Haziran’da yapılacak kongre öncesi bir başka adayın çıkmadığını söyleyen Turan “Şuana kadar bir başka aday çıkmadı fakat biz çıkmasını çok istiyoruz çünkü çekişme ve rekabet beraberinde kaliteyi getirir, umarız aday veya adaylar çıkar. Kaldı ki bir adayın çıkması durumunda ve seçimi kazanmaları halinde, biz şuanda anlaştığımız yeni hocalarımız ve futbolcularımızı kendilerine önereceğiz” dedi.
 
Geçen seneki kadrodan 11-12 kişi kalacak
Kadroyu büyük bir oranda yenileyeceklerini belirten Başkan Turan “Geçen seneki kadromuzdan kesinleşen 11-12 kişi kalacak. Çekirdek kadromuzu ise korumaya çalışıyoruz. Şunuda söylemek isteriz ki önceki kadromuzdan hiçbir futbolcumuz takımdan ayrılmak istemiyor fakat biz bir hedef koyduk ve bu işe duygusal yönden yaklaşamayız, yönetim olarak gidecekler ve kalacaklar konusunda yüzde 90 hemfikiriz” dedi.
 
Dr.Kamil Erdem’i yakından takip ettik
Kendilerine kongrede yetki verilmesi halinde bu yönetim ve futbolcular ile yollarına devam edeceklerini sık sık üstüne basa basa tekrar eden Turan “Bunu özellikle belirtmek istiyorum, kongrede seçilip yetki almamız durumunda tüm bu yaptığımız çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Dr.Kamil Erdem hocamızı çok yakından takip ettik, kendisi belli bir akademik kariyere sahip ve doktora almış bir insan. Oyunculuk kariyerinde, Beykoz, Hatay, Aydınspor ve Alibeyköyspor’da forma giymiş, Antrenörlük kariyerinde ise Pendikspor, Kartalspor, Üsküdar Anadolu, Beylerbeyi ve Yeniköyspor takımlarını çalıştırmıştır. Sağlık Akademisi Mezunu, Sağlık Bilimleri Yüksek Lisans, Sağlık Bilimleri Doktora yapmış ve şuanda da Spor Akademisinde öğretim üyesi olarak görev yapmakta. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu B ve A Kurslarında öğretim görevlisi olmasının yanında, Spor Bilimleri alanında Uluslararası kongrelerde bildiriler ve sunumlar yapmıştır. Hocamızın öteyandan “Futbolda Kenar Yönetimi” adlı bir kitabıda yayımlanmıştır” dedi.
 
Yönetimin dış transferde anlaştığı 14 futbolcu ise şunlar:
Barış Tatar (Kaleci) 1979 doğumlu 1.85 boyunda
Selim Çelebi (Savunma) 1981 doğumlu 1.81 boyunda
Mustafa Akkaya (Savunma) 1984 doğumlu 1.85 boyunda
Gökhan Eleman (Stoper) 1986 doğumlu 1.83 boyunda
Yasin Bayram (Solbek) 1984 doğumlu 1.70 boyunda
Hakan Gaş (Önlibero) 1980 doğumlu 1.88 boyunda
Adem İnanç (Ortasaha) 1986 doğumlu 1.86 boyunda
Cumhur Gürsoy (Ortasaha) 1982 doğumlu 1.76 boyunda
Zafer Polat (Ortasaha) 1983 doğumlu 1.78 boyunda
Ufuk Çam (Ortasaha) 1987 doğumlu 1.76 doğumlu
Özden Özçelik (Santrafor) 1980 doğumlu 1.78 boyunda
Oktay Akyalın (Santrafor) 1985 doğumlu 1.83 boyunda
Emrah Sunay (Forvet) 1985 doğumlu 1.75 boyunda
Çağlar Yıldırım (Forvet) 1986 doğumlu 1.84 boyunda.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol